A második félidőben átrobogtunk a Komlón

Vissza
A második félidőben átrobogtunk a Komlón

A félidőben még 13-7 volt az eredmény, a végén 36-16-ra nyertünk a Komló elleni hazai bajnokin. Győzelemmel hangoltunk a vasárnapi Vardar Szkopje elleni idegenbeli BL-meccsre.

MOL-Pick Szeged - Sport 36 Komló 36-16 (13-7)
Férfi kézilabda NB I, 6. forduló, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Altmár, Horváth

MOL-Pick Szeged: Sierra - Sostaric 5, Blazevic, T. Petrus 10, Zubai 2, Obranovic, Bóka 2/1. Csere: Sego (kapus), Balogh 1, Skube 1, Bánhidi 4, Bodó 4, Buntic 1, P. Rodríguez 3/1, Fekete. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor

Komló: Granic - Gebhardt 1, Kékesi, Szöllősi Be. 2, Trkulja 2,  Jerkovic 1, Markovics 2. Csere: Selymes (kapus), Pethő 1, Sebestyén 2, Laufer 1, Márton, Marcsek, Sunajko 1, Wéber 1. Vezetőedző: Kilvinger Bálint

Hétméteresek: 3/2, ill. -
Kiállítások: 6, ill 2 perc

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Nagyon nehéz játszani a BL-meccs után, a hangulat sem ugyanolyan. Nehezen kezdtünk, de úgy gondolom, ahogy mi kezdtünk jobban, úgy a Komló több fiatalt szerepeltetett, így ezért lett ilyen nagyarányú a két csapat közötti különbség.


Thiagus Petrus, a MOL-Pick Szeged játékosa: - A mi csapatunkban az a fontos, hogy csapatként játsszunk jól, ma én voltam aki több gólt szerzett. Szergej Gorbok hetekre megsérült, így több lehetőséget kapok majd biztosan támadásban is. Gyengébb ellenfél ellen, de sikerült kihasználnom a Mister által adott lehetőséget, és igyekszem a Vardar ellen is gólokkal segíteni a csapatot.

Kilvinger Bálint, a Komló vezetőedzője: - Először is gratulálok a Szeged. Kaptunk egy kis ízelítőt, hogy milyen a Bajnokok Ligája világa. Az első félidőben jól tartottuk magunkat, a a szünet után "bennmaradtunk" az öltözőben. Sajnos sok hibával játszottunk a második félidőben, a hiányzó játékosaink miatt is. 

Wéber Tamás, a Komló játékosa: - Nem tudtunk felpörögni a második félidőre, teljesen szétestünk. Ezt így nem lehet, gyors gólokat kaptunk, de nekünk most következnek majd a nyerhető mérkőzések.

Közzétéve: 2016.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR