Pióker Sándor elbúcsúzik

Vissza
Pióker Sándor elbúcsúzik

Pióker Sándor 22 évet szolgálta klubunkat, október 1-jétől nyugdíjas lett. Elköszönt a csapattól, a MOL-Pick Szeged a vasárnapi BL-meccs előtt búcsúztatja el szeretet gyúróját.

„Helló, Piki!” „Szevasz, kisbarátom!” – üdvözölt bárkit. Széles mosollyal tette ezt, megkérdezte, hogy vagy, mindenkihez volt egy kedves szava. 

Pióker Sándor nyugdíjba vonul, elköszön a csapattól, a szurkolóktól, azoktól az emberektől, akik szerették, kedvelték. Csupa szív figura volt. A futballból igazolt át hozzánk, a kézilabdásokhoz. Először furcsán nézett rá mindenki, de pillanatok alatt a játékosok barátja lett.

Az edzők meghosszabbított jobbkeze volt. Ha véletlenül nem volt, akkor megállt az élet. Fontos láncszeme volt a csapatnak. Talán a legfontosabb!

Piki utoljára lép Pick Szegedes-ként vasárnap a pályára. Utoljára int ki nekünk. Szép és sikeres pályafutás volt az övé, fényes győzelmekkel, aranyérmekkel, amit kevés sportoló mondhat el magáról. Most elköszön.

Furcsa lesz, hogy nem ő lép majd ki az öltözőből – „Iszol egy kávét?” –, és nem üdvözöl majd. Piki nagy játékosunk volt, igazi kézilabdás.

Ezúton kívánunk neki boldog nyugdíjas éveket!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.10.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR