Bevettük Zágráb várát!

Vissza
Bevettük Zágráb várát!

Csodálatos győzelmet arattunk a 25-szörös horvát bajnok, a PPD Zágráb otthonában. A Bajnokok Ligája második fordulójában 12-12-es félidő után 26-24-re nyertünk.

PPD Zagreb-MOL-Pick Szeged 24-26 (12-12)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 2. forduló. Zágráb Aréna,. 2000 néző.Vezette: Sondors, Licis (lettek). 
PPD Zagreb: Stevanovic - Horvat 5/2, Miklavicic, Vori 4, Kontrec, T. Valcic, Markovic 5. Csere: Skok (kapus), Sebetic 4,  Mandalinic 6, J. Valcic, Vujic,Susnja, Jotic,  Vezetőedző: Veszelin Vujovics. 
MOL-Pick Szeged: Sego - Sostaric 6/2, Balogh 1, Skube, Bánhidi 2, Gorbok 5, Källman 5. Csere: Sierra (kapus), Blazevic, Thiagus Petrus, Gaber, Obranovic 5, Pedro, Buntic 2, Vezetőedző: Juan Carlos Pastor. 
Kiállítás: 8, ill. 14 perc
Hétméteres: 2/2, ill. 3/2

A meccs elején mi vezettünk, de fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott meglépni a másiktól. Kemény, de sportszerű volt a meccs, nem potyogtak a gólok, mindkét csapat a védekezésre tette fel a hangsúlyt. Az első játékrész utolsó pillanataiban Sandro Obranovic egyenlített.

A Zágrábtól kölcsönkapott játékos a meccs hajrájában is fontos szerepet töltött be. Sego megint remekelt, Sostaric robogott, és értékesítette a heteseket, így a hajrában mi vezettünk. Éppen Obranovic és Sastaric szerzett fontos pillanatokban gólokat, így 26-24-re nyertünk, történetünk során először nyertün a Zágráb otthonában. 

A szegedi közönség fantasztikus volt, űzte, hajtotta a fiúkat az Arénba tetejéről.


Közzétéve: 2016.10.01.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR