Zdravo! Itt Zágráb! Megérkeztünk!

Vissza
Zdravo! Itt Zágráb! Megérkeztünk!

Szerencsésen megérkeztünk Zágrábba, pénteken 19.30-kor edzés szerepel majd a programunkban. Szombaton 20 órakor - élőben: Sport 1 TV - idei második BL-meccsünk következik. 16 j

Minden rendben volt az buszúton, 7 óra tettük meg a Szeged-Zágráb távolságot. Kellemes idő fogadott bennünket a horvát fővárosban. Bóka Bendegúz beteg lett, így maradt otthon. 

Pénteken 19.30-tól lesz edzésünk, és szombat délelőtt is tart majd foglalkozást Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics és Fekete Róbert.

Bodó Richárd: - Nagy élmény volt az első BL-meccs, de az már a múlt, most a Zágráb elleni meccsre készülünk. Alaposan kielemeztük az ellenfelünket, jól felkészültünk, és nyerni jöttünk Zágrábba. Ezt sugalja Juan Carlos Pastor is, ezért dolgozunk. Jó lesz, hogy sok-sok szegedi szrukoló jön el buzdítani bennünket, biztos, hogy erőt adnak majd nekünk. 

A szegedi keret a következő: Sego, Sierra, Sostaric, Pedro, Balogh, Buntic, Skube, Obranovic, Gaber, Zubai, Bánhidi, Bodó, Thiagus Petrus, Blazevic, Gorbok, Källman. 

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR