Ma itthon az Orosháza ellen

Vissza
Ma itthon az Orosháza ellen

A Rhein- Neckar Löwen elleni BL-mér- kőzés (28–28) után nem sokáig pihenhet a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Ma 18 órakor az NB I-ben az Orosházát fogadja Juan Carlos Pastor együttese.

 Ez lesz a szegedi gárda hatodik meccse, eddig ötöt megnyert a bajnokságban. A győzelem ismét a kötelező házi feladat kategóriába tartozik, a vendégek eddig három találkozót játszottak, és mind a hármat elveszítették a Balatonfüred, a Csurgó és a Tatabánya ellen.

A nyári felkészülési idő- szakban 1800 néző előtt 34–25-re nyert a Pick. Az biztos, hogy ma este azok kapnak majd leginkább szerepet, akik a Löwen ellen kevesebbet játszottak, hiszen szombaton 20 órakor a horvát fővárosban, a Zagreb ellen játszik Bajnokok Ligája-mérkőzést a Szeged.

Az Európai Kézilabda Szövetség, azaz az EHF ismét készített egy top 5-ös összeállítást a forduló legnagyobb védéseiről, amelybe Marin Sego, a Pick horvát válogatott kapusának egyik Löwen elleni bravúrja is bekerült.

Közzétéve: 2016.09.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR