A kékekhez csatlakoztak a Csakazért SE röpisei

Vissza
A kékekhez csatlakoztak a Csakazért SE röpisei

A Löwen elleni találkozó előtt adtuk át testvércsapatunknak, a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabda-csapatának a kék mezeket. A gyerekek hamarosan felavatják az új szerelésüket.

A kapcsolat immár szoros, ennek első eseménye volt, hogy a MOL-Pick Szeged–Rhein-Neckar Löwen BL-összecsapás előtt a pályára szólítottuk a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabda-csapatát.

Bálint Hanna, Jónás Bence, Horváth Attila, Horváth Tamás, Licsicsányi Zsuzsanna, Licsicsányi Boglárka, edzőjük, Petró János és Jónás László társaságában. Major Endre paralimpiai negyedik asztaliteniszező – edzője, Szabó Brigitta is elkísérte –, Nagy Péter olimpiai 10. súlyemelő és Manhercz Krisztinán olimpiai 5. vízilabdázó volt a meglepetésvendég, ők is a csapattal együtt sorakoztak fel a nézők előtt.

Nagy Péter, a MOL-Pick Szeged nagy szurkolója nyújtotta át a Csakazért SE felirattal ellátott kék mezeket. A gyerekek a továbbiakban ebben a szerelésben játszanak majd. A közönség nagy tapssal jutalmazta a fiatalokat és a sikeres szegedi sportolókat.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR