Testvércsapatunk lesz a Csakazért SE

Vissza
Testvércsapatunk lesz a Csakazért SE

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szoros kapcsolat köt a szegedi Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdacsapatával. A gyerekek a Löwen elleni meccset már velünk együtt szurkolják végig.

A MOL-Pick Szeged számára mindig fontos volt, hogy segítsen, támogasson. Sokszor vállaltunk szerepet jótékonysági akcióban, álltunk nemes ügy mellé.

Az idei szezonban támogatói megállapodást kötöttünk a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdacsapatával. Az országban egyedül Szegeden létezik ilyen korosztályos csapat, éppen ezért gondoltuk, hogy szoros kapcsolatot építünk ki velük.
Nem ismeretlenek a szegedi közönség számára, mert már szurkoltak velünk együtt meccseken.

Vasárnap a Löwen ellen is ott lesznek a gyerekek a lelátón, a bemutatás előtt pedig egy garnitura mezt adunk át nekik, és a pályára szólítjuk majd őket.
Ez nem egyszeri támogatás lesz, a gyerekekkel több közös akciót is szervezünk, elmegyünk majd hozzájuk edzésre, ők is eljönnek majd még hozzánk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR