Kőkemény csatában nyertünk

Vissza
Kőkemény csatában nyertünk

2500 néző előtt hatalmas csatában, 26-23-ra nyert a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Grundfos-Tatabánya ellen. Vérbeli rangadót vívott egymással két együttes.

MOL-Pick Szeged-Grundfos Tatabánya 26-23 (9-10)
K&H Férfi kézilabdaliga, 1. forduló, újszegedi sportcsarnok, 2500 néző vezette: Hargitai, Markó

MOL-Pick Szeged: Sierra - Sostaric 1, Buntic, Skube 2, Blazevic, Gaber, Källman 6. Csere: Sego (kapus), Gorbok 5, T. Petrus, Zubai 2, Balogh 8 (4), P. Rodríguez 2, Bóka Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Tatabánya: Tóth M. - Harsányi 1 (1),Grigoras 4, Szöllősi Ba. 2, Vranjes 1, Ilyés 5, Vujovics 4 (1). Csere: Székely, Deményi (kapusok), Pásztor, Juhász 3, Sipos, Leimeter 1, Dénes, Szöllősi Sz. Bozovic 2 Vezetőedző: Vladan Matics. 
Kiállítás: 6 perc illetve 6 perc
Hétméteres: 4/4 illetve 2/4


Vladan Matics, a Grundfos Tatabánya vezetőedzője: Először is gratulálok a Szegednek. Jó dolog látni, hogy ennyien látogattak ki a mérkőzésre. A Szeged a végén koncentráltabban játszott. Sok ilyen szoros mérkőzés kell még a bajnokságban. Két vereséggel kezdtünk, de a Veszprém és a Szeged ellen. Nagyon készülünk a következő mérkőzésünkre, a Gyöngyös ellen.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: Két jó dolog volt a mérkőzésen: a szurkolók és Balogh Zsolt. Zsolti játéka visszatért a műtéte előtti formájába, ő volt ma a csapat vezetője. Sokat kell még gyakorolnunk, nekünk minden meccs döntő lesz.

Ilyés Ferenc, a Tatabánya játékosa: Gratulálok a Szegednek, nagy csatában nyerték meg a mérkőzést. Nagyon furcsa érzés volt ellenfélként jönni Szegedre. A mérkőzés végén nagyon jól esett, hogy a szegedi szurkolók a nevemet skandálták. Olyan volt, mint egy búcsúmeccs, amely az előző szezon végén nem adatott meg nekem. Nagyon sok új játékosunk van, még össze kell érnünk, de úgy gondolom, hogy jó úton járunk.

Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged kézilabdázója: Számítottam rá, hogy nehéz mérkőzés lesz, de arra nem, hogy ennyire.  Nem szép játékkal, de megnyertük a mérkőzést. A Tatabánya teher nélkül játszhatott. Nehéz mérkőzés volt, az út elején vagyunk, ez látszott ma is, sokat kell még tanulnunk. 

Közzétéve: 2016.09.10.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/05
Kedden kezdődik a döntő 3. mérkőzésére a jegyértékesítés

Pénteken 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntéjének harmadik, mintent eldöntő mérkőzésére a PICK Arénában kerül sor. Jegyinformációk az árusítással kapcsolatosan.

2023
06/05
Pénteken jön a mindent eldöntő mérkőzés

34–27-es vereséget szenvedtünk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsén a Telekom Veszprém otthonában, így péntek 20.30-kor a PICK Arénában következik a mindent eldöntő meccs.

AZ ÖSSZES HÍR