Poszter lesz az ajándék szombaton

Vissza
Poszter lesz az ajándék szombaton

Szerdán kora este elkészült a MOL-Pick Szeged szurkolóiról és a csapatról a közös fotó. A szombati Tatabánya elleni hazai meccs előtt minden szegedi szimpatizáns ajándékposztert kap ajándékba. A meccs után a teljes keret dedikálja majd a meglepetés ajándé

Zúgott a "Pick Szeged!" a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőkön szerda kora este. Lelkes kis csapat jött össze a szurkolói fotózásra, amelyen a MOL-Pick Szeged teljes kerettel vett részt.

Kocsis Alíz, csapatunk fotósa elkészítette a képet, csütörtökön már nyomdába is megy, a MOL-Pick hívek pedig szombaton, a Tatabánya-meccs előtt ajándékként kapják meg ezt. 

Az újszegedi sportcsarnok emeletén, a lépcsőfordulónál osztogatják majd a posztert, amit a meccs lefújása után dedikálnak majd a játékosok. 

Csütörtökön és pénteken 15 órától 18 óráig bérlet- és jegyárusítás (MOL-Pick Szeged-Tatabánya, szombat, 18 óra) lesz az újszegedi sportcsarnokban.

Csütörtök délelőtt és délután edz a csapat, péntek délelőtt egy foglalkozást tart Juan Carlos Pastor vezetőedző. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR