Töltsük meg a csarnokot! (1. rész)

Vissza
Töltsük meg a csarnokot! (1. rész)

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabdaliga első fordulójában – az egri meccsünk (33–23-ra nyertünk) a kilencedik fordulóból előrehozott találkozó volt – a MOL-Pick Szeged a Grundfos Tatabányát fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Rangadóval indul az i

33–23-ra nyertünk Egerben, így győzelemmel indult a hivatalos idény, a 2016–2017-es szezon. Kezdjük a legfontosabbal, Bánhidi Bence pihent, az elmúlt időszakban combsérüléssel bajlódott, így Pastor edző úgy döntött, hogy játékosunk kihagyja a Heves megyeiek elleni meccset. Bence még kezelésekre jár, így még nem tudni, hogy játszik-e szombaton, amikor 18 órakor a Tatabányát fogadjuk. 

Rangadóval kezdünk itthon, a Bányász az NB I legpatinásabb együttese, három egykori játékosunk, Ilyés Ferenc, Vladimir Vranjes és Tóth Mihály is náluk játszik, míg edzőjük az a Vladan Matics, akivel bajnokok és kupagyőztesek voltunk, játékosként pedig a szegedi közönség egyik kedvencének számított.

Szóval igazán már mindenki meccslázban ég, a klub nagyon szeretné, ha népes közönség előtt játszhatna a csapat, és ennek érdekében mindent meg is tesz.
A delmagyar.hu-n már tart a játék – szerdán lesz a sorsolás –, illetve a Rádió 88-ban is lehet jegyet nyerni a meccsre.

A kezdés előtt nagy szurkolónkra, Mézes Sándorra emlékezünk majd, ő már sajnos nem élhette meg a meccset, a nyáron veszítettük el őt, de méltó módon szeretnénk tőle búcsúzni.

Ludányi Márton kezdődobása immár hagyomány. Alapítónk, nagyszerű utánpótlásedzőnk indítja el a szezont.

Szerdán 17.30-kor – napsütést és 30 fokot jósolnak – a Móra Ferenc Múzeum előtti lépcsőn ismét lesz szurkolói fotózás, amelyen a MOL-Pick Szeged teljes kerettel vesz részt.

Csütörtökön és pénteken 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnok pénztárában lesz bérletárusítás, illetve a szombati, Tatabánya elleni meccsre jegyárusítás is (1500 forint).

Csütörtökön reggel 8 órától a Rádió 88 vendége lesz csapatkapitányunk, Zubai Szabolcs, a régió legnépszerűbb rádiójában beszélgetnek majd Szabival.

És ami nagyon fontos: aki eljön a szombati meccsre, az ajándékot kap. Legyen meglepetés, de annyit elárulhatunk, hogy ez mindenki számára emlék marad, főleg azoknak, akik eljönnek szerdán a közös fotózásra.

Szurkolóink! Hazai pályán is indul az idény! Töltsük meg a csarnokot!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.09.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR