Juan Carlos Pastor: Jól haladunk!

Vissza
Juan Carlos Pastor: Jól haladunk!

Csapatunk péntektől Magyarkanizsán, a VI. Kanizsa-kupán szerepel. Az elutazás előtt a MOL-Pick Szeged vezetőedzőjével, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk.

– Ott tart a csapat, ahogy eltervezte?

– Jól haladunk, ott állunk, ahol ilyenkor kell. Most két új játékos csatlakozott hozzánk, Thiagus Petrus tudja, hogy mit kell csinálni, Matej Gaber azonban nem, így ismételni fogunk, ami jól jön a keretnek, még tökéletesebb lehet a szisztémánk, amit képviselünk. Az, hogy hol tartunk, akkor derül ki, amikor erősebb ellenfelekkel játszunk, ekkor kapunk képet igazán, hogy hol tartunk.

– Péntek, szombat, vasárnap. Három meccs vár ránk Magyarkanizsán. Komoly kis torna lesz, komoly ellenfelekkel!

– A három napban megláthatjuk, hogy hol áll a csapat? Van még sok hiba, védekezésben és támadásban is előfordul. A sok meccs arra jó, hogy ebben javuljunk.

– A következő hónap, a szeptember már kihívásokkal teli, hét meccset is játszunk, ebből egy a BL-ben, a Löwen ellen lesz itthon. Ekkorra kell jó formába lendülni?

– A maximumot még biztos, hogy nem érjük el, de egy olyan szintre kell jutnunk, hogy esélyünk legyen a német csapat ellen. Az elkövetkező időszakban kiderül, hogy kik sajátították el a legjobban a taktikát, így az első időszakban a legjobbakkal kell játszanunk. Célunk az, hogy tudjunk 15 percenként cseréni, de ha szükséges, akkor lesz olyan játékos, aki az első időszakban ennél többet játszik majd. Ez a Kanizsa-kupa remekül szolgálja a felkészülésünket, sok-sok szegedi szurkoló lesz majd a lelátón, így pedig mindig jó érzés játszani, mert a játékosaink rengeget erőt kapnak tőlük.

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2016.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

2024
04/30
Szurkolói információk a HSA NEKA elleni hazai meccsre

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR