Péntektől Magyarkanizsán szerepelünk

Vissza
Péntektől Magyarkanizsán szerepelünk

Csütörtökön megkezdődik - mi pénteken vívjuk az első meccsünket - a VI. Kanizsa-kupa nemzetközi férfi kézilabdatorna. Csapatunk a Constantával és a Nexével került egy csoportba. A helyosztókat vasárnap rendezik Magyarkanizsán. Jó hír, hogy a Sport TV adja

– Idén is sikerült remek csapatokat megnyernünk arra, hogy elinduljanak a Kanizsa-kupán – kezdte a mondandóját Dukai Ágnes, a torna egyik szervezője. – Magyarkanizsa már kézilabdalázban ég, a helyiek nagyon várják az eseményt, a MOL-Pick Szeged csapatát, a szurkolóit. Ne izguljon senki, a remek meccsek mellett lesz hideg Jelen sör, illetve pljeskavicában sem lesz hiány. Mindenkinek a tiszaszigeti átkelést javaslom, és mivel a Sport TV közvetíti a tornát, így vasárnap is mindenki vissza tud menni a kishatáron. Pénzváltás lesz a Banja csarnokában, napijegyeket is árulunk majd a helyszínen.

– Minden rendben a csapatnál – vette át a szót Szögi Nándor, a MOL-Pick Szeged operatív igazgatója –, a tervek szerint alakul a felkészülésünk. Gaber és Thiagus Petrus is csatlakozik a kerethez, így teljes lesz a csapatunk. Várja mindenki a tornát, a szurkolóink mindig varázslatos hangulatot teremtenek

A program

A VI. Kanizsa-kupa programja, csütörtök, 18: Metalurg–Partizan, 20: Nexe–Constanta.

Péntek, 15: Partizan–Breszt (Sport 1 TV), 17: megnyitó, 18: MOL-Pick–Constanta (Sport 1 TV).

Szombat, 16: Breszt–Metalurg (Sport 2 TV), 18: MOL-Pick–Nexe (Sport 2 TV).

Vasárnap, 11.30: az 5. helyért, 13.30: a 3. helyért (Sport 1 TV), 15.30: döntő (Sport 1 TV).

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.08.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR