Balogh Zsolt: sokat kell még tanulnunk!

Vissza
Balogh Zsolt: sokat kell még tanulnunk!

Csapatunk két edzőmeccset játszott a romániai Teemsváron. Előbb a Politechnikát vertük 31-30-ra, majd a Resicát 33-30-ra. Balog Zsolttal beszélgettünk a vasárnapi pihenőnapon.

– Biztos, hogy a hétfői videózáson alaposan kielemezzük a meccseket – kezdte a romániai edzőmeccsek értékelését Balogh Zsolt, a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott jobbátlövője.

– Az első meccs krónikájához tartozik – folytatta a beszámolót Balogh –, hogy a két román játékvezető mindent megtett, hogy szoros legyen a meccs. Még a hazai játékosok is néztek, hogy miket fújtak ellenünk. Elég egy példa erre: Jonas Källman labdát szerzett, indulni akart, amikor lépést fújtak nála. Még a temesvári kézilabdások is mosolyogtak az ítéleten. Az igazsághoz tartozik, hogy mi sem játszottunk jól, sok volt a hiba, de éppen ezért játszunk edzőmeccseket, hogy gyakoroljunk, mert tudjuk, hogy még sokat kell, hogy jó csapat legyünk. 

A MOL-Pick Szeged péntektől a VI. Kanizsa-kupa nemzetközi férfi kézilabdatornán szerepel a vajdasági Magyarkanizsán. Az első meccset 18 órakor a román Constanta ellen vívja, másnap a horvát Nexe lesz az ellenfele. A helyosztókat vasárnap rendezik. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.08.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR