Újabb edzőmeccs, jön a Gyöngyös!

Vissza
Újabb edzőmeccs, jön a Gyöngyös!

Folytatjuk az edzőmérkőzések sorozatát! Újjáalakult csapatunk szerdán 34-25-ös győzelemmel mutatkozott be az Orosháza ellen, ma pedig már 17 órától a B. Braun Gyöngyöst látja vendégül.

Mai ellenfelünk éppen egy hónappal később kezdte a felkészülést az NB I-es szezonra, mint mi. Debre Viktor július 25-e óta vezényel edzéseket, a szinte teljesen kicserélődött gyöngyösi csapatnak.
 
Nekünk ez lesz a második edzőmérkőzésünk – az elsőszerdán 34-25-re vertük az Orosházát–, míg a Heves megyeiek már a harmadik felkészülési találkozójukat vívják majd a Pastor-csapat ellen. Balmazújvárosban 26-22-es vereséget szenvedtek, míg Mezőkövesden döntetlent játszottak (23-23) Debre Viktor ’’fiai’’.
A B. Braun Gyöngyös játékoskerete szinte teljesen kicserélődött az előző idényhez képest: 13 játékos érkezett, 12 távozott. A csapatot irányító vezetőedző, Debre Viktor, 2015. márciusa óta van az együttes élén.
 
Az alaposan kicserélődő gyöngyösi játékoskeret kialakulásában több szegedi vonatkozást is konstatálhatunk. U23-as csapatunktól leigazolták Urbán Egont, de kölcsönben tölti a következő évet a tavalyi szezon 10. helyezettjénél beállónk, Hegedüs Márk is. Továbbá megszerezték Tatabányáról a szegedi nevelésű Lele Ákost. Távozott a nyáron Gyöngyösről Balatonfüredre Debreczeni Dávid és Varsandán Milán, akik éppen a két Szegedre igazoló játékosok, Bánhidi Bence és Bóka Bendegúz pótlását kell majd, hogy megoldják. A legnagyobb fejfájást Nagy Bence Budakalászra való továbbállása okozhatja Debre Viktornak. A 21 éves irányító-balátlövő a 2015/16-os szezonban robbant be a köztudatba: az NB I alapszakaszában 113 gólt szerzett.
 
Érkezők:
Lubomir Duris (irányító, HC Sporta Hlohovec), Keresztes Péter (irányító, Kadetten Schaffhausen), Országh Ádám (jobbszélső, Ceglédi KKSE), Németh Tamás (balszélső, TV Willstatt), Tomás Reznicek (jobbátllövő, HC Gumárny Zubrí), Hegedüs Márk (beálló, MOL-Pick Szeged, kölcsönbe), Tibor Ivanisevic (kapus, RK Borac), Lele Ákos (balátlövő, Grundfos Tatabánya KC), Sipeki Levente (védekező, Ceglédi KKSE), Matej Mikita (balátlövő, PLER-Budapest), Milan Rasic (beálló, Göztepe SK Izmir), Urbán Egon (Pick Szeged U23), Jóga Norbert (jobbszélső, Orosházi FKSE U23)
 
Távozók:
Debreczeni Dávid (beálló, Balatonfüredi KSE), Varsandán Milán (balszélső, Balatonfüredi KSE), Nagy Bence (irányító, CYEB Budakalász), Koller Tamás (balátlövő, Váci KSE), Tamási Zsolt (kapus, CYEB Budakalász), Marczinkó Máté (jobbátlövő, Ferencváros), Rédai Krisztián (balátlövő, CYEB Budakalász), Ménfői Attila (jobbszélső, Váci KSE), Bali Richárd (balátlövő, Kőnig-Trade Balmazújváros), Szalafai Gábor (jobbszélső, ?), Marko Jovetic (irányító, ?), Miralem Becirovic (beálló, ?).
 
A B. Braun Gyöngyös játékoskerete a 2016/17-es szezonra:
Kapusok: Hudák Henrik, Tibor Ivanisevic, Holló Márk
Jobbszélsők: Országh Ádám, Urbán Egon
Jobbátlövők: Rodolfo Oliveira, Tomás Reznicek
Irányítók: Juhász Károly, Mester Savo, Lubomir Duris, Keresztes Péter
Beállók: Hegedüs Márk, Jóga Norbert, Milan Rasic
Balátlövők: Lele Ákos, Matej Mikita
Balszélsők: Kovacsics Péter, Németh Tamás
Védekező játékos: Sipeki Levente
Vezetőedző: Debre Viktor
 
Az Orosházához hasonlóan a Gyöngyössel is a bajnokság első hónapjában találkozunk: a harmadik fordulóban, szeptember 20-án (kedd, 18 óra) vendégeskedünk majd a Heves megyeiek otthonában.
 
-Becsei Dávid-

Közzétéve: 2016.08.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR