Edzőmeccs ma a sporiban! 18 órakor MOL-Pick–Orosháza

Vissza
Edzőmeccs ma a sporiban! 18 órakor MOL-Pick–Orosháza

A nyár első edzőmérkőzése! Ma este 18 órától az Orosházát látjuk vendégül az újszegedi sportcsarnokban. A viharsarkiak kerete átalakult, Vladan Jordovic edzőnek hat új játékost kell beépíteni a csapatba a hét távozó helyére.


Az NB I alapszakaszát vizsgálva arra juthatunk, hogy az orosháziak három leggólerősebb játékosából kettő távozott a nyáron: Stranigg János a dán Mors-Thy Handbold csapatához, míg Matevz Cemas a svájci St. Gallenhez igazolt. Buday Dániel 2018-ig még biztosan az orosháziaknál marad. Előbbi pótlására Morva Zoltánt a Balmazújvárosból, míg utóbbiéra Nivo Levyt szerezték meg.

Érkezők:

Ferenczi Botond (jobbátlövő, klubnélküli, legutóbb Székelyudvarhelyi KC), Nivo Levy (balátlövő, Asa Tel Aviv), Antal Szabolcs (beálló, Mezőkövesdi KC), Morva Zoltán (irányító, König-Trade Balmazújváros), Oláh Tamás (jobbátlövő, PLER-Budapest), Nikola Markoski (beálló, RK Rabotnicki)

Távozók:

Stranigg János (balátlövő, Mors-Thy Handbold), Igor Zabic (beálló, kölcsönből vissza, Celje), Varsandán Áron (irányító; Békés-Drén KC), Matevz Cemas (irányító, TSV St. Omar St. Gallen), Emir Suhonjic (jobbátlövő, Merano), Milan Mazic (beálló, ?)

Nekünk a mai lesz az első felkészülési mérkőzésünk a nyáron a június 25-én elkezdett edzések óta, az Orosháza viszont már lejátszotta első találkozóját augusztusban. Múlt pénteken az Egert hazai pályán győzték le 28-20-ra, azon a találkozón mai ellenfelünk legeredményesebb játékosa 7 góllal a beálló, Antal Szabolcs volt.

Az Orosháza játékoskerete a szezonra:

Kapusok: Herjeczki Balázs, Miklós Gergő, Wágner Mihály

Jobbszélsők: Komporály Attila, Pásztor Máté, Jancsó Nándor

Jobbátlövők: Németh Gábor, Ferenczi Botond, Oláh Tamás, Sándor Balázs

Irányítók: Buday Dániel, Marko Knezevic, Morva Zoltán, Bella Csaba

Beállók: Nikola Markoski, Antal Szabolcs, Szeitl László, Döme Szabolcs

Balátlövők: Zoran Radojevic, Ivan Milas, Nivo Levy, Nagy Attila

Balszélső: Németh László, Tárkányi Bence

Vezetőedző: Vladan Jordovic

A felkészülési mérkőzés után már szeptember végén visszatér Szegedre az Orosháza. Szeptember 27-én (kedd, 18 óra) az NB I negyedik fordulójában látjuk őket vendégül.

- Becsei Dávid - 

Közzétéve: 2016.08.10.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR