Három ciklus Kopaonikon

Vissza
Három ciklus Kopaonikon

Csapatunk továbbra is Szerbiában, magaslaton, Kopaonikon készül. Pénteken tér vissza a MOL-Pick Szeged, jövő szerdán (augusztus 10.) 18 órakor pedig az Orosháza ellen edzőmeccset játszunk itthon.

– Minden a terv szerint zajlik, három ciklusra osztottuk fel az edzőtábort. Ez azt jelenti, hogy öt edzést követően egy szabad délután következik. Kiváló a hely, remek az idő, a futballpályán futunk, a teremben már taktikai elemeket gyakorlunk. Itt csak a csapatra és magukra kell figyelniük a játékosoknak, éppen ezért járunk ide évek óta – számolt be a legfrissebb hírekről Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője.

Csapatunk pénteken ér haza, a hétvégére pihenőt kapnak a játékosok, hétfőn már két edzés szerepel a programban. Augusztus 10-én (szerda) 18 órakor az Orosházát, augusztus 13-án (szombat) 17 órakor pedig a Gyöngyöst fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A két edzőmeccset a szurkolóink ingyen nézhetik meg.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.08.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR