Remekül sikerült a II. Pick-nik a Partfürdőn

Vissza
Remekül sikerült a II. Pick-nik a Partfürdőn

Az új szezonban először csendült fel a „Pick Szeged! Pick Szeged!" kiáltás vasárnap az újszegedi Partfürdőn, ahol a MOL-Pick férfi kézilabdacsapata a II. Pick-nikkel nyitotta az évet. A szurkolókkal közös dzsemborira együtt érkeztek a játékosok, a kis késésnek pedig el is árulták az okát: José Manuel Sierra Szeged előtt 39 kilométerrel defektet kapott, ezért nem ért oda a sportcsarnokhoz meghirdetett találkozóra. Természetesen megvárták őt a társak.

A nagy melegben több száz szurkoló gyűlt össze, hogy üdvözölje a régieket, és megismerkedjen az újakkal. A gyerekek autogramokat vadásztak, a felnőtt korosztály inkább szelfizésben volt erős. Mint ismert, tizenegy friss igazolással vág neki a szezonnak a csapat, közülük most csak a szlovénokkal az olimpiára készülő Matej Gaber hiányzott.

Első próbálkozásra a végig mosolygó Stas Skube aratta a legnagyobb sikert. Mivel a szlovén irányító elődjét, Dean Bombacot mindenki Dekinek szólította, neki is becenevet kellett találni. Ez lett a Skubi, amit hamar megszoktak a drukkerek.

Pedro is nagy tapsot kapott: 2015-ben, még a spanyol La Rioja játékosaként egy BL-meccsen tíz gólt szerzett a Veszprém ellen, ezt megfejelve szegedi mezben tizenegyet ígért. Miután a színpadon mindenki mesélt a nyaráról, elkészült az új szezon első csapatképe, ráadásul kék füstbombák kíséretében.

A folytatásban végül három, játékosokkal egyaránt megerősített egységgel rendezték meg a sárkányhajófutamot, amelyben a Pick-hajó győzött nagy csatában támogatói egység és a szurkolói hajó előtt. Utóbbi ennek ellenére ellopta a show-t: beborultak a Tiszába, így evezés helyett elázva úsztak ki a partra.

– Délmagyarország –

Közzétéve: 2016.07.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR