Teljes a Kanizsa-kupa mezőnye

Vissza
Teljes a Kanizsa-kupa mezőnye

Augusztus 26-tól 28-ig rendezik meg a vajdasági Magyarkanizsán a VI. Kanizsa-kupa nemzetközi férfi kézilabdatornát. A MOL-Pick Szeged indul a szurkolóink által is népszerű tornán, amelyen idén is hat csapat verseng az elsőségért.

Teljes a mezőny, eldőlt, hogy a MOL-Pick Szeged mellett a BL-csoportunkban szereplő fehérorosz Breszt, a horvát Nexe, a szerb Partizan, a román Constanta és a macedón Metalurg Szkopje lesz a VI. Kanizsa-kupa résztvevője.

 
A szervezők ismét két hármas csoportot alakítottak ki, az első helyen végzett együttesek mérkőznek a vasárnapi (augusztus 28.) fináléban, a második helyen végzett gárdák a bronzcsatában feszülnek egymásnak, míg a csoport harmadikok az ötödik helyért mérkőznek a Banja sportcsarnokban.
 
Idén is népes szegedi tábor utazik a vajdasági városba, így a hazai pálya és a jó hangulat garantált.
 
A rendezők elkészítették a csoportbeosztást, mi az A csoportba kerültünk a Constanta és a Nexe mellé. A B-ben: a Breszt, a Partizan és a Metalurg szerepel.
 
Egyelőre még a pontos kezdési időpontok nem ismertek, mert nem elképzelhetetlen, hogy televíziós közvetítés lesz a tornáról.
 
Az biztos, hogy az első nap, augusztus 26. (pénteken) este kezdünk. 

Közzétéve: 2016.07.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR