A háromgyermekes édesapa, Marin Sego BL-győztesként érkezik Szegedre

Vissza
A háromgyermekes édesapa, Marin Sego BL-győztesként érkezik Szegedre

Szerdán Szegeden járt a MOL-Pick Szeged új szerzeménye, Marin Sego. A horvát válogatott kapus a BL-győztes lengyel Kielcétől érkezik Juan Carlos Pastor csapatába. A háromgyermekes édesapa izgalommal várja a bemutatkozást.

– Kedvelem a spanyol edzőket – válaszolt arra az újságírói kérdésre a MOL-Pick Szeged horvát válogatott kapusa, Marin Sego, ami arról szólt, hogy a Plocknál, a Kielcénél és a Szegednél is hispán mesterrel dolgozott, dolgozik.

– A családommal költözöm Szegedre – folytatta a mondandóját az idén BL-győztes hálóőr –, nagyobbik lányom újrakezdi az általános iskola első osztályát. Örömmel fogadtam el a MOL-Pick ajánlatát, tudom, hogy hova, és milyen patinás csapathoz igazolok.

Sego szerdán előbb a Dóm Hotelben megtartott sajtótájékoztatón, majd orvosi vizsgálaton vett részt. Feleségével érkezett Szegedre.

– Nyilvánvaló, hogy megkönnyíti a beilleszkedésem, hogy két honfitársam is a Picket erősíti. Denis Bunticcsal együtt játszottam a Kielcében, Alen Blazeviccsel pedig kiváló a kapcsolatom. A többieket sem kell bemutatni, hiszen ellenfélként már játszottam ellenük.

Hosszabb lengyelországi profiskodás után érkezik a kétszeres magyar bajnok, EHF-kupa-győztes Szegedhez.

– Eddig ellenfélként tapasztaltam meg azt a hangulatot – zárta a beszélgetést Sego –, amit a szegedi szurkolók teremtenek. Elhihetik, hogy ez félelmetes, és most jó érzés lesz, hogy minket és engem biztatnak majd. Döntő volt Szegedre igazolásomban Juan Carlos Pastor edző is, akit nagyon jó szakembernek tartok. Nem félek attól, hogy nem áll össze gyorsan a csapat, most ez lesz a legfontosabb, hogy a bajnoki és BL-rajtra tökéletesen összerázódjunk. Sok jó játékos található a keretben, ezért merem azt mondani, hogy jó és egységes csapat leszünk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.06.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR