Pénteken sorsolnak a Bajnokok Ligájában

Vissza
Pénteken sorsolnak a Bajnokok Ligájában

Az Európai Kézilabda Szövetség nyilvánosságra hozta a pénteki Bajnokok Ligája-sorsolás előtti kalapokat. A MOL-Pick Szeged a hatodikban kapott helyet a német Flensburg társaságában, így velük nem találkozhat a csoportkörben.

Mivel azonos országbeli klubok nem kerülhetnek össze, Juan Carlos Pastor csapata a Veszprémmel sem játszhat, így a szintén első kalapos Rhein-Neckar Löwennel biztosan összecsapnak. Már az is kiderült, hogy az első fordulóban éppen a német sztárcsapat lesz az ellenfél Újszegeden – a továbbiakról a sorsolás után lehet beszélni.

A BL főtáblás csapatainak kalapbeosztása, 1. kalap: Veszprém, Löwen (német),
2. kalap: Barcelona (spanyol), Kielce (lengyel), 3. kalap: PSG (francia), Vardar Szkopje (macedón), 4. kalap: Zagreb (horvát), Silkeborg (dán), 5. kalap: Meskov Breszt (fehérorosz), Plock (lengyel), 6. kalap: MOL-Pick Szeged, Flensburg (német), 7. kalap: Celje (szlovén), Schaffhausen (svájci), 8. kalap: Kristianstad (svéd), Kiel (német).

Közzétéve: 2016.06.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR