Cegléd–Orosháza–Benfica

Vissza
Cegléd–Orosháza–Benfica

Csapatunk pénteken 18 órakor idegenben, Cegléden lép pályára a férfi kézilabda NB I-ben. Juan Carlos Pastor vezetőedző teljes kerettel készülhet.

Megkezdődik a második kör a férfi kézilabda NB I-ben, a 2013–2014-es szezonban. Eddig 11 meccset játszottunk – az első körből elhalasztott Tatabánya–Pick Szeged bajnokit december 11-én (szerda, 18 óra) pótoljuk –, és mind a 11-et megnyertük. Egyedüli csapatként veretlenek vagyunk.

A mezőkövesdi sikeres bajnoki (34–25 ide) után pénteken ismét idegenben szerepelünk, az ellenfelünk a Cegléd együttese lesz. Hazai pályán 16–12-es félidő után 34–22-re nyertünk. A meccs legeredményesebb játékosa a svéd olimpiai ezüstérmes Jonas Larholm volt, 11-szer vette be a Pest megyei alakulat kapuját.

A Cegléd 14 meccsen négy győzelmet és nyolc vereséget könyvelhetett el, jelenleg a 13 csapatos bajnokságban a nyolcadik helyen áll.

A közelmúltban leigazolták az egykori Pick-átlövőt, Sutka Norbertet, aki külföldi munkája után tért haza. Sutka eddig hat meccsen 11 gólt szerzett. A csapat legeredményesebb játékosa Bíró Balázs, aki eddig 60-szor zörgette meg az ellenfelek hálóját.

A Pick Szegedből mindenki egészséges, teljes a keretünk. A meccsről a delmagyar.hu online tudósításban számol be, a csapat Facebook oldala pedig folyamatosan frissül.

Szerda délután Tatai Péter, Alen Blazevic, Vladimir Vranjes és Marko Laszica a szegedi Szabadtéri játékok fotózásán vesz részt, Dusha Béla fotóművész készít a Reök-palotában képeket a játékosokról.

A szurkolóknak fontos információ, hogy a Benfica elleni első EHF-kupa-mérkőzés november 23-án (szombat) magyar idő szerint 21.30-kor (ez Lisszabonban 20.30) kezdődik. A csapat november 22-én Budapest–München–Lisszabon útvonalon jut el Portugáliába.

A visszavágót november 30-án (szombat) 16.15-kor rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

A jegyárusítással kapcsolatos információk hamarosan a honlapon lesznek olvashatok.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.11.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR