Magyar bajnok a Pick-Vörösmarty

Vissza
Magyar bajnok a Pick-Vörösmarty

Fantasztikus szegedi sikerrel zárult a Mezőtúron megrendezett gyerekbajnoki döntő. A Pick-Vörösmarty U14-es csapata megnyerte a magyar bajnokságot.

Parádés hangulat, parádés játék – röviden így lehetne összefoglalni a Pick-Vörösmarty U14-es csapatának a szereplését. Mandl Gábor együttese megnyerte a gyerekbajnokságot. A Mezőtúron megrendezett esemény mindenki számára felejthetetlen marad. 

A csapat a B csoportból az élen jutott tovább. Az elődöntőben az FTC ellen 19–11-re nyertek a szegedi fiatalok, így a fináléba jutottak.

A döntőben a félidőben 10–5-re vezetett az ÉKI ellen a Pick-Vörösmarty, a vége 18–14-es szegedi győzelem, így bajnok lett a csapat.

A csapat szenzációsan szerepelt – jövőre korosztályváltás lesz –, négyszer lett magyar bajnok (az elsőt Révész Edinával szerezte), míg egyszer bronzérmes.

A BAJNOKCSAPAT, felső sor: Mandl Gábor tanár úr, Buday Dániel (volt vörösmartys), Szabó Bence, Bajus Bruno, Csíki Richárd, Lőrincz Marcell (különdíjas), Balán Norbert, Bajusz Gergő, Nagy Balázs, Szabó László másodedző, Buday Ferenc. Középen: Kovács Csaba, Borbély András, Rea Barnabás, Tóth Ádám, Mészáros Csongor. Elöl a kapusok: Sarusi Kiss László, Marczika Barnabás (különdíjas), Szalai Roland (betegség miatt hiányzik a képről).

Közzétéve: 2016.05.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR