Isten veled, Mézi!

Vissza
Isten veled, Mézi!

Szerdán elhunyt csapatunk nagy szurkolója, Mézes Sándor. Mézi a MOL-Pick Szeged egyik legnagyobb szimpatizánsa volt. A csapatot rengeteg meccsre elkísérte, szurkolt nekünk. Mindenki szerette. Őszinte részvétünk a családnak! Tőle búcsúzunk!

Ülök itthon. Ott voltam szerda délelőtt, amikor ajándékot küldtünk neked: a te szeretett csapatod, a barátaid, a szurkolók. Hazaértem, éppen azon gondolkodtam, biztos erőt ad az a kis fotómontázs, amit Alíz készített, mert a feleséged mondta, hogy nem vagy jól. Nem akartam elhinni, hogy nem jössz már meccsre, nem leszel ott az első sorban, amikor a csapat körbe megy és pacsizik veletek, a szurkolókkal. Jött egy üzenet. Nem tudtam, hogy Roli barátom miért ír. Talán hiányom, hogy nem megyek hozzá kávézni, szóval néztem, mit üzent nekem. Pillanatok múlva könnybe lábadt a szemem. Sírtam! Igen, mert elveszítettünk. Nincs közöttünk az a SZURKOLÓ, akit mindenki szeretett. Megállt az a szíved, ami olyan hatalmas volt, legyőzött az a betegség, ami ellen hihetetlen harcot folytattál. 

Még láttad a fotókat. A CSAPATODRÓL, a fiúkról, a kedvencekről. Rájuk pillantottál, láttad, hogy mindannyian aláírták neked. Tudom, hogy volt egy kérésed: ha meghalsz, akkor abban a mezben temessenek el, amit az ősszel kaptál. Mézi 40 - ez áll rajta. Hihetetlen, hogy mennyire szerettél bennünket, de hidd el, hogy Téged is mindenki szeretett. Mindig írunk arról, hogy micsoda példaképek lehetnek a sportolók, de tudod, Te is egy nagy Példakép lettél, mert ilyen szurkoló kevés van. Mézi csak egy van! Tiszta szívvel szerettél mindenkit. Azt is tudom, hogy mennyire imádott a családod. Osztozunk a fájdalmukban, mert nagyszerű férj, apa, nagyapa voltál. Ebben is példát mutattál. Nekünk! Mi pedig példát veszünk!
 
Már ott vagy fent! Az is biztos, hogy Keszi bácsi fogadott elsőként, és mondta, hogy gyere, mert meccs van! Játszanak a szegediek: Badó, Hubai, Tóth, Giricz, Noel, Csáky és Barabás. Te már őket biztatod, az égiek szegedi csapatának táborához tartozol.

Mézi! Nem feledünk, a szívünkben tovább élsz! Isten veled!
 
Süli Róbert

Közzétéve: 2016.05.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR