Országos döntőben a Vörösmarty!

Vissza
Országos döntőben a Vörösmarty!

Bejutott az országos kézilabda diákolimpiai döntőbe a szegedi Vörösmarty általános iskola csapata. A Pick utánpótlásában szereplő fiatalok Nyíregyházán harcolták ki a miskolci fináléba jutást.

Nyíregyházán rendezték meg a kézilabda diákolimpia IV. korcsoportos területi döntőjét. Az országos döntőbe való jutás csak az aranyérmesnek volt lehetséges. Négy nagyon jól felkészített csapat versengett az elsőségért: a Nyíregyháza, a Békéscsaba, a Soltvadkert és a szegedi Vörösmarty Mihály általános iskola egyttese.
 
Az első mérkőzésen egy igen erős Nyíregyházával találkozott a szegedi csapat és magabiztos játékkal nyert ellenük. A második mérkőzésen a (másik páros győztese) Békéscsaba fiai próbálták megállítani a Mandl-legénységet. Minden lehetséges védekezési és támadási variációt elővett az ellenfél, de ez sem volt elég, hogy a szegedi kézilabdásokon "kifogjanak".  Így a június elején Miskolcon megrendezésre kerülő kézilabda diákolimpia országos döntőjére a szegedi Vörösmarty együttese készülhet, utazhat.
 
A győztes csapat, felső sor: Kiss Levente, Balán Norbert, Csíki Richárd, Lőrincz Marcell, Bajusz Gergő, Mandl Gábor edző. Középen: Csamangó Zsombor, Kovács Csaba, Tóth Ádám, Rea Barnabás, Mészáros Csongor, Borbély András, Gercsó Balázs
Kapusok: Szalai Roland, Boróczky Bence. A képről hiányzik: Mandl Alice edző

Közzétéve: 2016.05.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR