MECCSNAP!

Vissza
MECCSNAP!

Ma 15 órakor a MOL-Pick Szeged az idény utolsó meccsét játssza. Csapatunk 15 órakor a Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Tét a bajnoki cím! Nekünk minimum két góllal nyernünk, hogy bajnokok legyünk. A meccset az m4 TV élőben adja.

Szép napra ébredtünk! Egy: MECCSNAP! Kettő: süt a nap, kék az ég - ez pedig a mi színünk.

Csordultig telik a csarnok, nem volt kérdés, hogy pillanatok alatt gazdára talált minden jegy, így 3200 néző lesz a lelátón. A szegedi hívek is készülnek, sokan változtatták át Facebook oldalukon a profilképüket, sokan közösen mennek a meccsre, mert 13.30-kor a Széchenyi térről indul a Szurkolói felvonulás.

A meccs előtt zenés bemutatás, a Rádió 88 jóvoltából megismerkedhetünk a játékosaink kedvenc számaival. 14.45-kor pályára lépnek a régen látott kedvencek, az 1996-os BAJNOKCSAPATOT köszöntjük.

A kezdődobást Zubai Szabi nagy barátja, a magyar jégkorong-válogatott kitűnősége, Nagy Gergely végzi majd el. Ezután pedig kezdődik a derbi. Tét a bajnoki aranyérem. Nekünk minimum két góllal kell nyernünk ahhoz, hogy aranyérmesek legyünk. Mindenki a fedélzeten, teljes a keretünk, Ancsin Gábor és Rajko Prodanovics is rendbe jött, így játszanak.

Kemény meccs lesz, de milyen lenne egy Szeged-Veszprém párharc. Egy biztos, hogy a szurkolóink segítsége fontos lesz, mert hihetetlen erőt adnak ők a csapatnak.

Meccsre fel! Gyerünk kékek! Csak előre!

Közzétéve: 2016.05.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

AZ ÖSSZES HÍR