Szombaton a bajnoki címről dönt a MOL-Pick Szeged-Veszprém meccs

Vissza
Szombaton a bajnoki címről dönt a MOL-Pick Szeged-Veszprém meccs

Szombaton 15 órakor a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában (utolsó forduló) a MOL-Pick Szeged az MVM Veszprémet fogadja. Tét a bajnoki cím. Nekünk 2 góllal kell nyerni, hogy aranyérmesek legyünk. Telt ház lesz, a csarnok 13.30-kor nyitja meg a kapuit.

Szombaton 15 órakor kezdődik a meccs, minden jegy elfogyott rá. Az M4 élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be róla. 13.30-tól szurkolói felvonulás lesz a Széchenyi térről. 14.20-től zenés játékos bemutatással indul a bemelegítés. 14.45-kor az 1996-ban bajnok Pick Szeged csapatát köszöntik, a kezdődobást pedig az A csoportos vébét megjárt Nagy Gergő jégkorongozó végzi el. 
 
114. mérkőzés következik az NB I-ben
Vitos György szegedi krónikás érdekes összeállítást készített a Szeged–Veszprém NB I-es meccsek történetéből, amelyből megtudhatjuk, hogy az 1981-es élvonalbeli premier óta a szombati lesz a 114. bajnoki összecsapásuk. Sporttörténeti kuriózum, hogy a Tisza-parti fellépésein a Veszprém eddig már 20-szor győzött, míg a Szeged idegenben csupán kétszer. De most jön a lényeg: a MOL-Pick 3. bajnoki címéhez ezúttal Szegeden éppen 30. alkalommal kellene győznie a 23-szoros aranyérmes bakonyiak ellen, no és persze legalább két góllal.
 
 
– Emlékszem amikor először mentem végig a sportcsarnok folyosóján, mennyire izgultam, mert egy álmom valósult meg azzal, hogy a Pick leigazolt. Büszke vagyok arra, hogy itt játszhattam, de még van egy nagy feladatunk a társaimmal. Egy jó és erős csapat ellen kell megszereznünk a bajnoki címet, ez a célunk, erre készülünk, és a szurkolóinkkal közösen ez sikerülhet is - nyilatkozta Ilyés Ferenc,
 
– Ott leszek – nyilatkozta  a válogatott jobbátlövő Ancsin Gábor –, minden rendben, még csütörtökön fájt, de mára már nincs semmi gond, tudtam rendesen edzeni. 
 
- Süli Róbert -

Közzétéve: 2016.05.20.

TOVÁBBI HÍREK

2022
08/12
Péntek esti gólzápor

Második edzőmeccsünket is megnyertük a felkészülési időszakban. A PICK Arénában, a Ludányi Márton sportcsarnokban lejátszott találkozón 38-27-re nyertünk a Gyöngyös ellen.

2022
08/12
A 100. #kékek adás

Ma 19.30-kor a Sport1 TV-n következik klubtévénk, a #kékek 100. adása.

AZ ÖSSZES HÍR