Prodanovics edzésbe állt

Vissza
Prodanovics edzésbe állt

Szombaton 15 órakor az idény utolsó meccse következik. A MOL-Pick Szeged az MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A tét nem kisebb, mint a bajnoki cím sorsa. Jó hír, hogy Rajko Prodanovics is már a társakkal készül.

Kedden két edzés szerepelt a programban, szerdától már egy foglalkozást vezényel Juan Carlos Pastor, aki éppen ma ünnepli a születésnapját. Amúgy is emlékezetes időpont a május 18., hiszen két éve Berlinben ezen a napon nyertük meg az EHF-kupát, erre a diadalra minden szegedi szívesen emlékszik vissza.

Mára azonban ennyi a múltidézés, mindenki előre tekint. Videózással indult a nap, ezután már a taktikai elemek gyakorlása szerepelt a programban. Jó hír, hogy Rajko Prodanovics csatlakozott a kerethez, szerb válogatott szélsőnk is társakkal gyakorol. Ancsin Gábor térde szépen gyógyul, egyelőre azonban még csak különmunkát végezhet, csak az utolsó pillanatban dől el, hogy játszhat-e a szombati, Veszprém elleni hazai meccsen.

Balogh Zsolt viszont remekül játszott Veszprémben, a hajrában fontos gólokat szerzett.

– Jól jött a két nap pihenő, teljesen ki tudtam magam kapcsolni, nem is gondoltam a kézilabdára. Keddtől azonban csak a Veszprém elleni meccs jár a fejünkben, erre koncentrálunk, erre készülünk. Nekem mindennap eszembe jut, hogy mekkora meccs elé nézünk. Egyértelműen erőt adnak nekem a hajrában szerzett gólok, örülök neki, hogy hozzátudtam tenni a csapat játékához. Bravúr kell szombaton, de ez a fantasztikus közönségünkkel össze is jöhet – nyilatkozta Balogh Zsolt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR