Prodanovics edzésbe állt

Vissza
Prodanovics edzésbe állt

Szombaton 15 órakor az idény utolsó meccse következik. A MOL-Pick Szeged az MVM Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A tét nem kisebb, mint a bajnoki cím sorsa. Jó hír, hogy Rajko Prodanovics is már a társakkal készül.

Kedden két edzés szerepelt a programban, szerdától már egy foglalkozást vezényel Juan Carlos Pastor, aki éppen ma ünnepli a születésnapját. Amúgy is emlékezetes időpont a május 18., hiszen két éve Berlinben ezen a napon nyertük meg az EHF-kupát, erre a diadalra minden szegedi szívesen emlékszik vissza.

Mára azonban ennyi a múltidézés, mindenki előre tekint. Videózással indult a nap, ezután már a taktikai elemek gyakorlása szerepelt a programban. Jó hír, hogy Rajko Prodanovics csatlakozott a kerethez, szerb válogatott szélsőnk is társakkal gyakorol. Ancsin Gábor térde szépen gyógyul, egyelőre azonban még csak különmunkát végezhet, csak az utolsó pillanatban dől el, hogy játszhat-e a szombati, Veszprém elleni hazai meccsen.

Balogh Zsolt viszont remekül játszott Veszprémben, a hajrában fontos gólokat szerzett.

– Jól jött a két nap pihenő, teljesen ki tudtam magam kapcsolni, nem is gondoltam a kézilabdára. Keddtől azonban csak a Veszprém elleni meccs jár a fejünkben, erre koncentrálunk, erre készülünk. Nekem mindennap eszembe jut, hogy mekkora meccs elé nézünk. Egyértelműen erőt adnak nekem a hajrában szerzett gólok, örülök neki, hogy hozzátudtam tenni a csapat játékához. Bravúr kell szombaton, de ez a fantasztikus közönségünkkel össze is jöhet – nyilatkozta Balogh Zsolt.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.05.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/19
Kielcében szerepel a PICK-utánpótlás

Rangos nemzetközi tornára kapott meghívást a PICK SZEGED ifjúsági csapata. Velky Péter együttese a magyar-lengyel barátság napja alkalmából szerepel Kielcében.

2019
03/19
Jegyvásárlás az MK négyes döntőre

Április 6-án és 7-én Debrecenben rendezik meg a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjét. A kétnapos eseményre szurkolóink Szegeden, a PICK-irodán péntekig (március 22.) igényelhetnek kedvezményes (6000 forint) bérletet.

AZ ÖSSZES HÍR