Ancsin Gabi: Van esély a játékra!

Vissza
Ancsin Gabi: Van esély a játékra!

Ancsin Gábor, a MOL-Pick Szeged válogatott jobbátlövője a második félidőben szenvedett sérülést, nem tudta folytatni a játékot. Jó hírünk van a szurkolóinknak: nincs nagy gond, így minden esély megvan arra, hogy ott legyen a szombati (május 21.) szegedi m

- Még szombat éjszaka megvizsgálták Gábort, vasárnap délelőtt megjött az eredmény, ami szerencsére semmilyen komoly sérülést nem mutatott ki. Az oldalszalagja húzódott meg, ezért van fájdalma, de most egy intenzív terápiába kezdünk, és nagyon bízom benne, hogy ennek jó hatása lesz. Ez azt jelenti, hogy ha minden jól alakul, akkor játékosunk ott lehet a Veszprém elleni szegedi meccsen. Jonas Källman bokájával nincs nagy gond, így ő rendben van - nyilatkozta dr. Szabó István, csapatunk orvosa. 

- Most itthon pihenek, ha fekszem nem fáj a lábam... - kezdte a beszélgetést viccesen Ancsin Gábor. - Szerencsére nem dagadt fel, így bízom abban, hogy a kezeléseknek köszönhetően rendbe jövök, és pályára léphetek a meccsen. 

Közzétéve: 2016.05.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR