Ilyés Feci: Csakúgy, mint Debrecenben

Vissza
Ilyés Feci: Csakúgy, mint Debrecenben

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szombaton 18.15-kor a K&H férfi kézilabdaliga rájátszásában, az utolsó előtti fordulóban az MVM Veszprém otthonában lép pályára (élő: M4 tv). Csapatunk magyar válogatott átlövőjével, Ilyés Ferenccel beszélgettünk.

– Mi újság a csapatnál, túl vagytok három edzésen, minden rendben?

– Lekopogom, hogy igen! Egyedül Rajko Prodanovics nem edz velünk, Roberto Parrondo viszont teljes értékű munkát végez, így jóformán teljes a keretünk.

– Mit vársz a veszprémi meccstől?

– Hasonló játékot kell produkálnunk, mint a debreceni mk-döntőben. Keményen és határozottan kell kézilabdáznunk, és akkor lehet esélyünk a szegedi meccsen. Ehhez viszont tényleg azt a teljesítményt kell megismételnünk, mint a fináléban tettük, mert a Veszprém remek csapat.

– A rájátszás végén a pontszám dönt, és ebben benne lehet, hogy akár az egymás elleni eredmény is döntő lehet. Más így pályára lépni, más lehet a taktika?

– Mi nem nézünk előrébb a veszprémi meccsnél. Csak erre készülünk, ha lefújják a találkozót, akkor jön a következő találkozó. Itt egyetlen taktika van, minél jobb eredményt elérni, és ebben benne van a bravúros győzelem is.

– Az utolsó veszprémi fellépésed lesz szegedi színekben. Különleges lesz ez a meccs ebből a szempontból?

– Nem érzem annak, a jövő heti viszont mindenképpen különlegesebb lesz. Akkor Szegedtől, a csapattól, a szurkolóktól búcsúzom. Eljön a családom, ott lesznek a lelátón, az lesz a különleges számomra.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.05.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR