José Manuel Sierra: még a Csurgóra figyelünk!

Vissza
José Manuel Sierra: még a Csurgóra figyelünk!

Csapatunk szombaton 18 órakor a Csurgói KK-t fogadja az újszegedi sportcsarnokban. José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged spanyol válogatott kapusa remek formába van. Vele beszélgettünk.

– Gond lehet a Csurgó elleni hazai meccsen?

– Úgy gondolom, hogy nem, mert a Magyar Kupa-verség óta meccsről meccsre jobban játszunk. Azért nem egy lefutott bajnoki lesz a mai, kemény találkozóra számítok, a Csurgó veszélyes ellenfél, ezt idén is megtapasztalhattuk. A győzelem nem lehet kérdés, remélem, hogy ugyanolyan jól játszunk, mint a Vác, vagy éppen a Tatabánya ellen.

– Remek formában vagy! Minek köszönhető ez?

– Az edzésen mindig sokat dolgozunk. Sokszor szerencse is kell ahhoz, hogy jól védj, jól menjen a játék. Most ebben a periódusban vagyok, amit nagyon bízom benne, hogy az idény végéig meg is tartok.

– Félszemmel már figyeled a következőhetek eseményeit, a Veszprém elleni derbiket?

– Őszintén? Még nem! Nem ez jár a fejemben. Mi mindig a soron következő feladatra koncentrálunk, most is éppen a csurgói csapatról nézek videót, elemzem az ellenfél játékosait. Amint lefújják a meccset, onnantól kezdve viszont csak a nagy rivális elleni meccs következik, akkor már előtérbe kerül.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2016.05.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR