Niko Mindegía: Jó formában vagyunk!

Vissza
Niko Mindegía: Jó formában vagyunk!

A MOL-Pick Szeged szerda 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában (1-6. helyért) a Tatabánya otthonában lép pályára. Teljes a keretünk, így a legerősebb csapattal vehetjük fel a küzdelmet. A találkozót az m4 TV élőben közvetíti.

– Nyerni kell! Ami nagyon fontos: jó formában vagyunk, így utazunk Tatabányára. Csakis a győzelmet tudom elképzelni – nyilatkozta Niko Mindegía, a MOL-Pick Szeged spanyol válogatott irányítója.

– Mindig szoros meccset szoktunk játszani Tatabányán, így most is van erre esély. Mindenki egészséges nálunk, így teljes csapattal utazunk a mai meccsre. Felkészültünk az ellenfelünkből, tudjuk, hogy fontos bajnoki következik számunkra, mert a bajnokság hajrájában járunk, így csakis a győzelem az elfogadható. Kemény lesz, de jobb csapat vagyunk – nyilatkozta Marko Krivokapics, a MOL-Pick Szeged másodedzője.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.05.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR