Kinyó Dániel: Szegedi szurkolónak lenni egy életérzés!

Vissza
Kinyó Dániel: Szegedi szurkolónak lenni egy életérzés!

A Szegednek drukkolni nem egy szimpla fogalom, nem egy szimpla dolog, hogy szorítunk értük. Pláne akkor, ha az ember Szegeden született, ismeri a várost, tudja a csapat múltját. Szegedi szurkolónak lenni egy életérzés.

Látni a srácokat, akik lehetnek légiósok, lehetnek magyar játékosok, lehetnek igazi szegedi születésűek vagy érkezhetnek más városokból, de amikor itt élnek, és játszanak a MOL-Pick Szegedben, akkor rajtuk is lehet látni azt, amit a szurkolókon.

Szeretik a várost, szeretik a kézilabdát, mindent megtesznek azért, hogy sikerüljön az, amit elterveztek és ezzel nem csak saját maguk célját érjék el, hanem megannyi embernek okozzanak boldogságot, akik ugyan úgy velük együtt küzdenek, velük együtt a lelátóról, úgy ahogy ők tudnak.

Mivel nem lehet mindenki profi kézilabdázó, ezért a lelátóról, a tévé elől, a munkahelyről vagy éppen egy kocsiból vagy buszról - amin éppen utaznak -, vagy legyen bárhol egy Szeged drukker: szorít a csapatért.

Természetesen a fiúk legjobban a lelátóról érzik ezt, hogy ha drukkolnak nekik, arra pedig nem lehet panasz! A szurkolótábor hihetetlen, és bár én is szegedi születésű, Szeged drukker vagyok, nem tudok minden mérkőzésen ott lenni, de drukkolok a csapatnak! Csak azért írtam ezt a pár sort, hogy kicsit átadjam milyen érzés a Szegednek szurkolni, hogy ha netán a fiúk is hallhatják, olvashatják, akkor tudják meg, mennyit jelent ez egy szegedinek!

Kívánok nagyon sok sikert a csapatnak a hétvégére, és én biztos vagyok benne, hogy ha a szegedi tűz égni, lángolni fog, méghozzá kék lánggal, akkor mindenre képes lehet ez a csapat!

Hajrá Szeged! CSAK ELŐRE!

Közzétéve: 2016.04.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR