Jonas Källman: edzésre jelentkezem!

Vissza
Jonas Källman: edzésre jelentkezem!

Jonas Källman a spanyolok elleni olimpiai selejtezőn szenvedett sérülést, egy labda fejen találta. Csapatunk svéd klasszisa szerencsére jól van, kedden az esti edzésen már a társakkal edz. Jonas elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy sikerült kiharcolnia

- Köszönöm az érdeklődést, most már jobban vagyok. Nagyon eltalálta a fejem a labda, megszédültem, utána pedig iszonyatosan fájt. Szerencsére ez már a múlt, kedden este már a MOL-Pick Szegeddel edzem, készülök a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre - nyilatkozta Jonas Källman.

- Hihetetlen izgalmak közepette harcoltuk ki a spanyolokkal szemben az olimpiai részvételt, végül egy büntető döntött a javunkra. Büszke vagyok a csapatra, arra, hogy újból ott lehetünk az olimpián - nyilatkozta az olimpia ezüstérmes balszélső. 

Közzétéve: 2016.04.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR