Mikler Roland: Jól vagyok!

Vissza
Mikler Roland: Jól vagyok!

Mikler Roland, a Pick Szeged válogatott kapusa kisebb térdsérüléssel bajlódott. A közönségkedvenc hálóőr jól van, kedden már mindkét edzésen részt vesz.

– Köszönöm, most már jobban vagyok, hétfőn nem edzettem a többiekkel, kondiztam, de kedden már mindkét edzésen részt veszek. Az elmúlt pénteken a zárt kapus debreceni meccsen védtem a spanyolok ellen, utána kezdett el fájni a már műtött térdem. Ilyenkor azért egy kicsit megijedek, ezért szóltam a kapitánynak, hogy ha lehet, akkor Tatai Péter kezdjen. Nagyon örültem annak, hogy Tatus elkapta a fonalat, és jól védett a spanyolok ellen. Kedden már a társakkal edzek, és készülök a szombati, Mezőkövesd elleni idegenbeli bajnokira. Azt, hogy védek-e, a Mister, Juan Carlos Pastor dönti el – nyilatkozta Mikler Roland.  

- süli róbert - 

Közzétéve: 2013.11.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR