Balogh: maradt számunkra két sorozat

Vissza
Balogh: maradt számunkra két sorozat

Csapatunk idén a legjobb 16 között búcsúzott a VELUX EHF Bajnokok Ligájától. A Kiel 65–62-es összesítéssel búcsúztatott bennünket. A MOL-Pick Szeged a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában folytatja a küzdelmet. Balogh Zsolttal a pénteki edzés után besz

– Hogy esett a pénteki edzés?

– Csütörtökön értünk haza Németországból, nem volt könnyű egy hosszú utazás után tréningezni. Videóztunk, felkészültünk a Vác elleni szombati hazai bajnokira.

– Egy BL-búcsú mindig fájó, mennyire sikerült túltennie ezen magát a csapatnak?

– Elég sokat beszélünk róla az öltözőben, nem könnyű elfogadni ezt a kiesést, és kell még egy kis idő, hogy átértékeljük a dolgokat.

– Mi történt az utolsó nyolc percben, meg tudtátok fejteni?

– Megfejteni nem kell. Ahhoz nem kell senkinek sem kézilabda szakértőnek lenni, hogy lássa: egy problémánk volt, az ő kapusok, és főleg az utolsó percekre volt ez igaz. A két mérkőzésen taktikailag jobban játszottunk náluk, azonban a legfontosab része a taktikának, a befejezés nem sikerült, és ez döntőnek bizonyult.

– Ebből lehet erőt meríteni, javítani a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában!

– Így van, a BL-kieséssel véget egy sorozat, így a megmaradt kettőre kell koncentrálnunk.

A MOL-Pick Szeged szombaton 17 órakor a Vác csapatát fogadja a K&H férfi kézilabda liga 1–6. helyért tartó rájátszásában. Aki a Kiel elleni hazai meccsre jegyet vásárolt, az 100 forintért – a pénztárban be kell mutatni – tud belépőt venni.

Közzétéve: 2016.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR