Balogh: maradt számunkra két sorozat

Vissza
Balogh: maradt számunkra két sorozat

Csapatunk idén a legjobb 16 között búcsúzott a VELUX EHF Bajnokok Ligájától. A Kiel 65–62-es összesítéssel búcsúztatott bennünket. A MOL-Pick Szeged a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában folytatja a küzdelmet. Balogh Zsolttal a pénteki edzés után besz

– Hogy esett a pénteki edzés?

– Csütörtökön értünk haza Németországból, nem volt könnyű egy hosszú utazás után tréningezni. Videóztunk, felkészültünk a Vác elleni szombati hazai bajnokira.

– Egy BL-búcsú mindig fájó, mennyire sikerült túltennie ezen magát a csapatnak?

– Elég sokat beszélünk róla az öltözőben, nem könnyű elfogadni ezt a kiesést, és kell még egy kis idő, hogy átértékeljük a dolgokat.

– Mi történt az utolsó nyolc percben, meg tudtátok fejteni?

– Megfejteni nem kell. Ahhoz nem kell senkinek sem kézilabda szakértőnek lenni, hogy lássa: egy problémánk volt, az ő kapusok, és főleg az utolsó percekre volt ez igaz. A két mérkőzésen taktikailag jobban játszottunk náluk, azonban a legfontosab része a taktikának, a befejezés nem sikerült, és ez döntőnek bizonyult.

– Ebből lehet erőt meríteni, javítani a magyar bajnokságban és a Magyar Kupában!

– Így van, a BL-kieséssel véget egy sorozat, így a megmaradt kettőre kell koncentrálnunk.

A MOL-Pick Szeged szombaton 17 órakor a Vác csapatát fogadja a K&H férfi kézilabda liga 1–6. helyért tartó rájátszásában. Aki a Kiel elleni hazai meccsre jegyet vásárolt, az 100 forintért – a pénztárban be kell mutatni – tud belépőt venni.

Közzétéve: 2016.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/02
Borítsuk kékbe az Arénát!

A Hét meccsét vívjuk december 7-én (szerda) 18.45-kor a Bajnokok Ligájában. Hazai pályán fogadjuk a lengyel Lomza Industria Kielcét. Borítsuk kékbe az Arénát!

2022
12/02
Molnár Robin: hihetetlen dolgok történtek velem

Chema Rodríquez kihirdette a jövő évi világbajnokságra készülő magyar válogatott bő keretét, amelybe bekerült a PICK Kézilabda Akadémia balszélsője, Molnár Robin is.

AZ ÖSSZES HÍR