Szombaton a Vác ellen itthon

Vissza
Szombaton a Vác ellen itthon

Szombaton kettős meccset rendeznek az újszegedi sportcsarnokban. 17 órakor az 1–6. helyért tartó rájátszásban a MOL-Pick Szeged a Vác együttesét fogadja, majd 19.15-kor a Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Jászberénnyel csap össze. A Pick-szurkolói a kosár

Csütörtökön 15 óra néhány perccel szerencsésen haza érkezett a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Németországból. Pénteken délelőtt már edzés szerepel a programban, a BL-búcsú után hazai fronton harcol tovább a csapat. 

Szombaton 17 órakor a Vác együttesét fogadjuk az 1–6. helyért tartó rájátszás második fordulójában.

Az alapszakaszban 40–29-re nyertünk hazai pályán, majd idegeben 33–21-re vertük meg őket. Most is a kötelező győzelem kategóriába tartozik a meccs.

Azok a szurkolók akik jegyet vásároltak a Kiel elleni hazai BL-meccsre, azok a jegy felmutatása után 100 forintért tudnak belépőt vásárolni a Vác elleni bajnokira.

A meccsünk után 19.15-től a Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapata a Jászberény együttesét fogadja. Szurkolóink ezt a meccset ingyen nézhetik meg, így szombaton kettős meccsen drukkolhatnak a szegedi csapatoknak.

Közzétéve: 2016.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR