Nem sikerült, továbbjutott a Kiel

Vissza
Nem sikerült, továbbjutott a Kiel

36-29-re nyert a THW Kiel a MOL-Pick Szeged ellen, és 65-62-es összesítéssel a legjobb nyolc közé jutott a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. Nem sikerült a bravúr, búcsúztunk a BL-től.

THW Kiel-MOL-Pick Szeged 36-29 (18-14)
VELUX EHF Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó, Kiel, Sparkassen Aréna, 10 ezer néző. Vezeti: Eliasson, Palsson (izlandiak).

THW Kiel: LANDIN 1 - EKBERG 7, Anic 2, Canellas 2 , Klein, Brozovic 4, Duvnjak 3. Csere: VUJIN 9/5, Dahmke 2, DISSINGER 5, Mamelund. Vezetőedző: Alfréd Gislasson.
MOL-Pick Szeged:  Sierra - Prodanovics 1, Ancsin 1, Bombac 7/3, Vranjes 1, ROBLEDO 5, KäLLMAN 7. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic 1, Thiagus Petrus 2, Parrondo,  Balogh 2, Mindegía 2, Zubai. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 8, ill .12 perc.
Hétméteres: 5/5, ill. 7/3. 

Jonas Källman góljával vezetést szereztünk, de a Kiel az első félidő közepére ledolgozta a Szegeden összeszedett hátrányát. Ezután sikerült feljönnünk 2 gólra, az első harminc perc után mégis 18-14-es hazai vezetést mutatott az eredményjelző.

Hullámzó volt a meccs, a THW 5 góllal is vezetett, de nyolc perccel a vége előtt Robledo találat után 3 lett a különbség. A meccs hajrájában az addig is parádézó Landin kapus mindent védett, heteseket hárított, így tetemes lett az előnye a Kielnek, a végén pedig 36-29-re nyert, és továbbjutott. 

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: – Az első szó természetesen a gratulációé, míg a mérkőzésen döntő volt a sok elrontott hetes. A hazaiak kapusa, Landin a mérkőzés végén extra módon védett, így a hajrában már nem volt esélyünk a továbbjutás kiharcolására.

Jonas Källman, a MOL-Pick Szeged svéd légiósa: – Nagyon csalódott vagyok, szerettünk volna továbbjutni és ott lenni a legjobb nyolc között. A hazaiak kapusa azonban ebben megakadályozott bennünket, mert fantasztikusan védett.

Alfréd Gislason, a THW Kiel vezetőedzője: – Kőkemény csatában sikerült kiharcolni a továbbjutást, amiért megdolgoztunk. Szenzációs közönségünk segítségével tudtuk ledolgozni a hátrányunkat.

Közzétéve: 2016.03.25.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR