Négy góllal vertük a THW Kielt

Vissza
Négy góllal vertük a THW Kielt

Előnybe kerültünk a BL nyolcaddöntőjében. Szerdán jön a visszavágó.

MOL-Pick Szeged-THW Kiel (német) 33-29 (16-14)
Férfi kézilabda Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3500 néző. Vezette: Gubica, Milosevic (horvátok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 3, Ancsin 6, Bombac 4/3, Vranjes 5, Robledo 4, Källman 1. Csere: Blazevic, Thiagus Petrus, Hegedüs, Parrondo 3, Mindegía 3, Balogh 4, Ilyés, Csuruvija. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
THW Kiel: Landin - Ekberg 3, Anic, Canellas 6, Klein 2, Brozovic 5, Duvnjak 4. Csere: Vujin 6/2, Dissinger 3, Dahmke, Jaanimaa. Vezetőedző: Alfred Gíslason.
Hétméteres: 6/3, ill. 2/2.
Kiállítás: -, ill. 4 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - Kétszer is vissza tudtunk jönni a meccsbe hátrányból, a fontosabb az volt, amikor a második félidőben csináltuk meg ezt. Köszönet jár a szurkolóknak a hangulatért, nagy esemény volt ez a mai számunkra. Ez még csak az első meccs volt, és tavaly megtapasztaltuk, hogy mi vár ránk Kielben, ezért azt gondolom, ennél is jobban kell majd játszanunk a visszavágón.

Alfred Gíslason, a THW Kiel vezetőedzője: - Megérdemelten nyertek a hazaiak. Az utolsó percekben nem tudtunk gólt szerezni, Sierra kiválóan védett, mi pedig túl sokat hibáztunk, ez döntött. Hétfőn utazunk haza, egyet edzünk a visszavágóig, amelyen egészen másképp kell játszanunk, hogy továbbjussunk.

José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged kapusa: - Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ám kiválóan oldottuk meg a feladatunkat, és összeszedettebbek voltunk a Kielnél. Csak a felénél járunk a párharcnak, sok dolgunk lesz szerdán.

Marko Vujin, a THW Kiel átlövője: - Természetesen csalódott vagyok, mert nem volt benne a meccsben, hogy négy góllal kapjunk ki, de megérdemelték a hazaiak a sikert. Nincs veszve ugyanakkor semmi, készülnünk kell a visszavágóra, a mai modern kézilabdában ez a négy gól nem ledolgozhatatlan.

Közzétéve: 2016.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/30
Új Aréna-rekorddal nyertünk a NEKA ellen

Utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünkön 47-31-re nyertünk a HSE NEKA ellen. 47 az új PICK Aréna-rekord.

2024
04/30
Szurkolói információk a HSA NEKA elleni hazai meccsre

Kedd 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA NEKA csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR