Szerdán kezdődik a rájátszás

Vissza
Szerdán kezdődik a rájátszás

Szerdán (március 16.) 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga rájátszásában (1-6. helyért) a Balatonfüred otthonában kezdünk. A meccset a Szeged TV ismét élőben adja a YouTube csatornáján, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be.

Kezdünk! Vége az alapszakasznak, amelyet megnyertünk, 24 meccsen 23-szor nyertünk, egyszer vereséget szenvedtünk. 797 gólt dobtunk, ez meccsenként 33-as átlagnak felel meg. Ez már mind történelem, hiszen március 16-án (szerda) megkezdődik a rájátszás, amelyet mind a hat csapat - immár csatlakozik a Veszprém is - 0 ponttal kezd. Nem lesz bajnoki döntő, a rájátszásban mindenki oda-visszavágó alapon csap majd össze. Az utolsó két meccs lesz a rangadó, a Veszprém-Szeged bajnoki, és az utolsó meccset vívjuk az újszegedi sporcsarnokban.
 
Első meccsünket szerdán 18 órakor a Balatonfüred otthonában játszuk. Két hete már játszottunk a Balaton-parti együttessel, akkor az alapszakaszban egy remek hajrával 36-28-ra nyertünk. A fiatal Füred biztos, hogy most is felszívja magát ellenünk, így kemény csatára számíthatunk.
 
Jó hír, hogy teljes a keretünk, Zubai Szabolcs bokája is sokat javult a pihenő alatt, így a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet. A hét komoly feladatokkal teli, hiszen a rájátszás nyitómeccse után vasárnap 18.30-kor következik a "Tavasz rangadója", a THW Kiel elleni BL nyolcaddöntő első összecsapása. 
 
A Füred elleni siker mindenképpen jó hatással lenne ránk, erőt adna a német sztáregyüttes elleni párharcra, amelynek a visszavágóját március 23-án (18.30) rendezik a SparKassen Arénában.
 
Gyerünk kékek! Csak előre!

Közzétéve: 2016.03.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR