Ma 18 órakor: Kielce-MOL-Pick Szeged

Vissza
Ma 18 órakor: Kielce-MOL-Pick Szeged

Ma 18 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, az utolsó fordulóban a Kielce otthonában lép pályára a MOL-Pick Szeged. A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti.

Minden rendben, a csapat késő este együtt nézte a Barcelona-Löwen meccset (26-20), amelyen eldőlt, hogy a katalánok lesznek a csoport elsők, a Kielce a második, a Vardar a harmadik - 34-26-ra nyertek a macedónok a Montpellier ellen - helyet szerzi meg. Egyetlen nyitott kérdés maradt, mi a negyedik, vagy az ötödik helyet szerezzük meg. Ha nyerünk, akkor negyedik leszünk, ha döntetlent játszunk, vagy kikapunk, akkor a Löwen előttünk végez.

Esik az eső, sok-sok MOL-Pick Szeged szurkoló már megérkezett a lengyel városba, így biztatásban nem lesz hiány ma sem-. Szerencsére teljes a keretünk, így a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet. Eddig kétszer játszottunk Kielcében, és mindkétszer vereséget szenvedtünk, így jó lenne ezen a statisztikán javítani. 

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be. 

 

Közzétéve: 2016.03.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR