Két góllal kikaptunk a Vardar ellen

Vissza
Két góllal kikaptunk a Vardar ellen

Megbosszulta magát a sok hiba a Bajnokok Ligájában.

MOL-Pick Szeged-Vardar Szkopje (macedón) 29-31 (14-13)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 13. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3500 néző. Vezette: Togstad, Kristiansen (norvégok).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 2, Ancsin 6, Bombac 7/4, Zubai, Ilyés 3, Källman 3. Csere: Wyszomirski (kapus), Blazevic, Balogh, Thiagus Petrus 1, Robledo 3, Mindegía 3, Parrondo, Csuruvija, Vranjes 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Vardar Szkopje: Sterbik - Siskarjev 2, Maqueda 8, Toszkics 3, Abutovics, Cindric 2, Gyibirov 2. Csere: Milics (kapus), Gorbok 4, Marszenics 1, Karacic 3, Sztojlov, Dujshebaev 5, Brumen, Manaszkov 1, F. Lazarov. Vezetőedző: Raúl González.
Hétméteres: 4/4, ill. -.
Kiállítás: 8, ill. 10 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged vezetőedzője: - A Vardar elegáns csapat, akkor is, amikor nyernek, és akkor is, amikor kikapnak. A különbséget a két csapat kapusteljesítménye között kell keresni, de emellett rengeteg hibánk volt támadásban, és emberelőnyben is sok labdavesztést mutattunk be. A védekezésünk nem volt rossz, de amikor a Vardar ellépett tőlünk, azt már megtartotta a végéig. Harcolnunk kell, hogy minél előrébb végezzünk a csoportban - ha ez nem sikerül, akkor a nehezebb úton megyünk tovább.

Raúl González, a Vardar Szkopje vezetőedzője: - Juan Carlos Pastor kiváló munkát végez Szegeden, éppen ezért nagy dolog a győzelmünk. Kemény meccset játszottunk, amelyen a védekezés volt az elsődleges mindkét csapatnál. A második félidőben az döntött, hogy Milics beszállt a kapuba, és fontos védésekkel segített minket. Idegenben csak ilyen kapusteljesítménnyel lehet nyerni.

Ilyés Ferenc, a MOL-Pick Szeged átlövője: - Hazai pályán eddig jól működött a játékunk, de most sorban jöttek a hibák támadásban - elég megnézni, milyen ziccereink maradtak ki. Talpra kell állnunk: az utolsó meccsen megteszünk mindent azért, hogy ezt az elvesztett két pontot visszaszerezzük.

Sztrahinja Milics, a Vardar Szkopje kapusa: - Két hétig készültünk a szegedi találkozóra, ami kiválóan sikerült, ez az edzőnk érdeme. Hogy jól ment a játék? Igyekeztem.

Közzétéve: 2016.02.28.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/09
Ezüstérmesként zártuk a bajnokságot

Négy góllal is vezettünk a Veszprém ellen a bajnoki finálé mindent eldöntő meccsén, a végén azonban a vendégek szerezték meg a győzelmet (27–31), ezzel az aranyérmet.

2023
06/09
A PICK Aréna kapui 18.30-kor nyílnak

Ma 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének harmadik meccsére minden jegy elfogyott, a pénztárak nem nyitnak ki, jegy nélkül ne induljatok útnak.

AZ ÖSSZES HÍR