Nyolcan a válogatottaknál

Vissza
Nyolcan a válogatottaknál

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata kedden már edzésen vesz részt. Juan Carlos Pastor vezetőedző két tréninget is vezényel a fiúknak. A keretből nyolc válogatott játékos hiányzik majd.

A magyar nemzeti együttesben Mikler Roland, Tatai Péter, Vadkerti Attila, Zubai Szabolcs, Ilyés Ferenc és Ancsin Gábor szerepel - a mienk pénteken zárt kapus meccsen, majd szombaton minden bizonnyal telt ház előtt a spanyolokkal csatáznak Debrecenben -, Vladimir Vranjes a bosnyák, míg Marko Laszica a montenegrói válogatottba kapott meghívást.

A többiek kedden már gyakorolnak, Juan Carlos Pastor vezetőedző két foglalkozást tart nekik, majd szerdán egy szerepel a programban. Csütörtöktől viszont hosszú hétvégét kapnak a fiúk, mindenki pihenhet.

A Pick Szeged legközelebb november 9-én (szombat) 18 órakor idegenben, a Mezőkövesd ellen lép pályára. Az első hazai meccsünket november 20-án (szerda) 18 órakor vívjuk az újszegedi sportcsarnokban az Orosháza ellen. 

- s. r. -

Közzétéve: 2013.10.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR