Itthon vagyunk, a héten két meccs

Vissza
Itthon vagyunk, a héten két meccs

Hétfőn kora délután szerencsésen hazaértünk Barcelonából. Kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában Orosházán lépünk pályára, majd vasárnap 17.30-kor hazai pályán a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Vardar Szkopjéval játszunk rangadót, amit az EHF TV is

Egy vereséget feldolgozni sohasem könnyű feladat. Még akkor sem, amikor a világ egyik legjobb klubcsapata, a Barcelona Lassa győz le bennünket. A katalánok 30-25-re nyertek ellenünk, de ami a meccs után történt, az minden bizonnyal segít abban, hogy a MOL-Pick Szeged játékosai és szakmai vezetése elfelejtse a vereséget.
 
Szurkolóink - akik egész meccsen parádés hangulatot teremtettek - a meccs után még 1 órával a Palau Balugrana és környékén tovább szurkoltak és ennek köszönhetően  "Pick Szeged" kiáltástól volt hangos a Barcelona sportközpontja. 

Hihetetlen erőt adtak nekünk a magyar szurkolók, és ebből erőt is merít a csapat, hiszen a héten két meccs is vár ránk. Kedden a K&H férfi kézilabda ligában Orosházán szerepelünk (18 óra), majd vasárnap a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, az alapszakasz utolsó előtti fordulójában a macedón Vardar Szkopje ellen hazai pályán csatázunk. Mindkét csapat számára fontos a győzelem megszerzése, éppen ezért az EHF TV a forduló rangadójának választotta a MOL-Pick-Vardar találkozót.

Szerencsére mindenki kisebb sérülés nélkül megúszta a Barcelona elleni idegenbeli meccset, a nagy kérdés, hogy kedden esetleg pihentet-e játékost Juan Carlos Pastor vezetőedző. Hétfőn kora délután értünk haza, semmi gond nem volt az úton, nem késett a gép, és Vincze Róbert, csapatunk buszsofőrre is remekül navigálta a Pick csapatbuszát.

Az EHF az öt legszebb védés közé Piotr Wyszomirski egyik bravúrját beválasztotta, kapusunk Victor Tomas szélső próbálkozását tolta ki nem mindennapi bravúrral, ez lett a forduló második legszebb védése. 

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2022
12/07
Győztest hirdettünk a rajzpályázaton

Több mint 300 pályamű érkezett a „Legkedvesebb PICK Aréna élményem” rajzpályázatra. Győztest hirdettünk.

2022
12/06
Szerdán 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szerda 18.45-kor a Machineseeker Bajnokok Ligájában a lengyel Lomza Industria Kielce csapatát fogadjuk. A PICK Aréna kapui 16.45-kor nyílnak meg.

AZ ÖSSZES HÍR