Meccsre fel! CSAK ELŐRE!

Vissza
Meccsre fel! CSAK ELŐRE!

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 12. fordulóban a MOL-Pick Szeged a Barcelona Lassa otthonában lép pályára. A meccset a Sport1 TV élőben közvetíti.

MECCSNAP! És ezt most nagyon sokan Barcelonában írták ki szurkolóink közül a közösségi oldalukra. Népes lesz a katalán városban, a Palau Balagranában a MOL-Pick Szeged szurkolótábora. Kell is a segítség a lelátóról, hiszen a világ egyik legjobb csapata, a BL-címvédő, a B csoport listavezetője ellen lépünk pályára. 

Teljes a keretünk, Balogh Zsolt visszatér, mindenki rendben, ilyen hangulatban várjuk a meccset. Vasárnap délelőtt egy közös séta szerepelt a programban. Remek az idő, süt a nap, így igazán feltöltődött mindenki. A séta után taktikai értekezlet szerepelt a programban, még egy utolsó elemzés következett a csapatnak. 

Ebéd után pihenő, majd 14.50-kor indulás a meccsre. A találkozót két francia játékvezető fújja, bízunk benne, hogy jól. 

Tegnap két meccset játszottak a csoportunkban, a Vardar 38-36-ra győzte le a Kristianstadot, a Kielce pedig 28-27-re a Löwent. 

A meccset a Sport1 TV élőben, adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik. 

Nyolc éve (2008. március 15.) sikerült a bravúr, akkor nyert a Szeged Barcelonában. Itt a jegyzőkönyv, és a rövid összefoglaló:

BARCELONA–PICK SZEGED 28–32 (13–16)

Barcelona, Palau Blaugrana csarnok, 1500 néző.

BARCELONA: Losert - Tomás, NAGY 4, Nenadics 2, Garabaya 2, LOZANO 3, LARHOLM 4. Csere: Hvidt (kapus), Romero 5 (4), Garcia 3, Noddesbo, Gull, ROCAS 5 (3), Xepkin. Edző: Manolo Cadenas.
SZEGED: MARJANAC - Ghionea 3 (1), Stamate 1, HERBERT, OSMAJICS 3, ANDJELKOVICS 10, ZVIZEJ 9 (1). Csere: Krivokapics 3, Petrea 1, Vadkerti 1, Bajusz, Sutka 1. Edző: Vladan Matics.
Kiállítások: 8, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 7/6, ill. 3/2.

A Szeged a rengeteg sérültje ellenére hősiesen küzdött a Barcelona bevehetetlennek hitt várában. Már az első játékrész után is a Picknél volt az előny, de nem pukkadt ki a vendégcsapat, sőt képesek voltak még egy lapáttal rátenni. Andjelkovics zseniálisan mozgatta a csapatát, a védelem sziklaszilárdan állt a lábán, a Puljezevicset pótoló Marjanac parádézott és az egykori Barca kedvenc, Zvizej is a legjobb formáját hozta. Igaz, ez minden pályára lépett szegedi játékosról elmondható.

Közzétéve: 2016.02.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR