Gyerünk Kékek! Csak előre!

Vissza
Gyerünk Kékek! Csak előre!

Csapatunk mozgalmas napon van túl. Délelőtt előbb a Barcelona múzeumában járt, majd a Futballárium vendégei voltunk, ahol a főkonzul dr. Kovács Barnabás fogadott bennünket.

Késő éjszaka értünk pénteken Barcelonába, a csapat tagja már szombat hajnalban feküdtek le. 9 órakor volt ébresztő, majd a reggeli után a Camp Nouhoz buszoztunk. A szállodánktól 20 percre van a Barca csodás arénája. Itt dr. Kovács Barnabás főkonzul várt bennünket.

A klub múzeumát tekintettük meg, amelynek a keretében a futballcsapat stadionját is megnézhettük. Ezután a Futballárium vendégei voltunk, Péter és Erika, a két tulajdonos Tapas-szal és alkohollmentes sangriával várt bennünket. 

Ezután ebéd, majd pihenő következett, 18 órától már a meccshelyszínen gyakoroltunk. Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics és Fekete Róbert egy másfél órás tréninget vezényelt. 
 
Mindenki rendben, Balog Zsolt is játékra jelentkezik, így műtéte után visszatérhet a csapatba.
 
- Győzni jöttünk Barcelonába, ez a célunk. Csakis pontos, precíz játékkal lehet esélyünk. Képesek vagyunk nyerni, ha mindent jól csinálunk, akkor megszerezhetjük a 2 pontot - nyilatkozta Balogh Zsolt.
 
Vasárnap 17 órakor kezdődik a meccs, népes szegedi közönség előtt léphetünk pályára. A belvárosban sok-sok szegedi sétált, remek volt az idő, Barcelona pedig csodaszép város.
 
A meccset a Sport 1 TV élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik a meccsről.

Közzétéve: 2016.02.20.

TOVÁBBI HÍREK

2023
05/30
Habuczki Tamás: ez a kézilabda ünnepe

Péntek 18.15-kor a bajnoki döntő első mérkőzésén a PICK Arénában fogadjuk a Telekom Veszprém csapatát. Egykori játékosunkkal, Habuczki Tamással beszélgettünk.

2023
05/30
Jegyárusítás a veszprémi meccsre

Június 5-én (hétfő) 18.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsét a Telekom Veszprém otthonában vívjuk. Jegyinformációk a meccsel kapcsolatosan.

AZ ÖSSZES HÍR