Irány Barcelona! Vasárnap a címvédő ellen játszunk (2. rész)

Vissza
Irány Barcelona! Vasárnap a címvédő ellen játszunk (2. rész)

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjában, a 12. fordulóban a Barcelona Lassa otthonában lépünk pályára. Csapatunk már péntek este útra kel, éjszaka érkezik meg a katalán városba.

Egyre közelebb kerülünk a csoport rangadójához, a vasárnapi (kezdés: 17 óra) Barcelona Lassa-MOL-Pick Szeged VELUX EHF férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzéshez. Csütörtökön csapatunk két edzésen szerepel, pénteken délelőtt is tart foglalkozást Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics.

A taktikai elemek gyakorlása mellett fontos szerepet kap a meccselemzés, így a csütörtöki első tréning videózással indul. 

Ellenfelünk szerdán bajnokit játszott, és magabiztosan nyert 34-22-re a Cangas otthonában. A katalánok 18 meccset játszottak a spanyol bajnokságban, és 18-szor nyertek, 36 ponttal az élen állnak. A második helyen a La Rioja követi őket 27 ponttal, harmadik a Granollers 26 ponttal. 

Közzétéve: 2016.02.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR