Fókuszban az egészségtudatosság

Vissza
Fókuszban az egészségtudatosság

Egészségnevelő programsorozatunk második állomására a Gál Ferenc Főiskolán került sor február 11-én. Az előadás megtartására ezúttal is dr. Csonka Csabát, a Szegedi Tudományegyetem Biokémiai Intézetének munkatársát kértük fel, aki kiemelkedő szakmai tudás

A Noé Egészségközponttal hosszú távú együttműködés keretében a sporthoz és az élet minden területéhez szükséges egészséges táplálkozásra szeretnénk felhívni utánpótlás játékosaink és szüleik, illetve minél több érdeklődő figyelmét. Ügyelünk arra, hogy a nálunk edző és versenyző gyerekeket a lehető legalaposabban felkészítsük a megmérettetésekre, annak érdekében, hogy a maximumot tudják kihozni magukból. Teljesítményüket, fizikai állapotukat a tréningek mellett a táplálkozás is jelentősen befolyásolja. Rendezvényeink során részletesen vázoljuk, mit kell tartalmaznia egy fejlődő sportoló szervezet étrendjének, melyek azok a létfontosságú tápanyagok és vitaminok, melyek fogyasztása nagyfokú aktivitás mellett elengedhetetlen, valamink miket érdemes kerülniük, csökkentve ezzel az esetleges megbetegedések kialakulásának kockázatát. Legutóbbi programunk alkalmával számos kérdés felmerült a szülők részéről, így a további előadásaink témáját ezek megválaszolásához igazítjuk.


Fotó: Tóth Éva

Közzétéve: 2016.02.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR