11 góllal vertük a Koldingot a BL-ben

Vissza
11 góllal vertük a Koldingot a BL-ben

Három fordulóval a vége előtt a második helyen állunk a B csoportban.

MOL-Pick Szeged-KIF Kolding Köbenhavn (dán) 34-23 (18-13)
Férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligája, B csoport, 11. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 3500 néző. Vezette: Horacek, Novotny (csehek).
MOL-Pick Szeged: Sierra - Prodanovics 3, Zubai 1, Blazevic 1, Källman 1, Ilyés 3, Bombac 2/1. Csere: Wyszomirski (kapus), Ancsin 5, Vranjes 2, Robledo 6, Parrondo 3/1, Thiagus Petrus 1, Mindegía 3, Csuruvija 3/1, Fekete. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
KIF Kolding Köbenhavn: Hvidt - Jensen 2, Igropulo 1, Spellerberg 5/3, Laen 1, Andersson 5, M. Landin 2. Csere: Asmussen (kapus), Jörgensen, Karlsson 1, Enderleit 2, Augustinussen, Beuschau 1, Viudes 1, Kühne 2. Vezetőedző: Carlos Ortega.
Hétméteres: 5/3, ill. 3/3.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc.

Juan Carlos Pastor, a MOL-Pick Szeged edzője: - Fontos mérkőzés volt ez számunkra, mert ebben az időszakban tavaly rengeteg problémánk akadt, nem akartuk azt megismételni. Örülök, hogy mindenki tudott játszani, és mindenki jól végezte a dolgát a pályán. Biztos vagyok benne, hogy ez a Kolding a jövőben sokkal jobb csapattá válik. Számunkra a cél az, hogy ezt a folyamatot folytassuk, és egyre folyamatosan fejlődjünk a következő meccseken.

Carlos Ortega, a KIF Kolding Köbenhavn edzője: - Jár a gratuláció a Szegednek, jobban teljesítettek nálunk. Az első 15 percben remekül teljesítettünk, de a Szeged védekezésváltásával nem tudtunk mit kezdeni, a szünet után pedig túl sok labdát adtunk el. Hogy milyen elvárással szerződtem Dániába? Nagy a szakadék a csapatban az életkorokat tekintve, nagyon fiatalok és idősebbek alkotják a keretet. Vezetőedzőként velem hat edzése volt a keretnek, idő kell még nekünk, egy hónap múlva már talán viszont láthatom azt, amit elképzeltem.

Ancsin Gábor, a Szeged átlövője: - Nem kezdtünk jól, erre oda kell majd figyelnünk, mert Barcelonában nem engedhetünk meg ilyet. Az viszont jó, hogy ezt csapatmunkával ki tudtuk javítani. Örültem, hogy nekem is jól ment a játék, és Balogh Zsolti távollétében segíteni tudtam a csapatnak az átlövésekkel.

Nikolaj Enderleit, a Kolding játékosa:  - Természetesen nem számítottunk ekkora vereségre, még úgy sem, hogy új, fiatal csapatnak számítunk. Az edzőnk is elmondta, hogy alig voltunk még együtt, emiatt nem tudtuk megvalósítani a terveinket. A kezdés jó volt, de utána nem éltünk a kínálkozó lehetőségekkel.

Közzétéve: 2016.02.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR