Zubai Szabi: rápakolunk egy lapáttal!

Vissza
Zubai Szabi: rápakolunk egy lapáttal!

Vasárnap 17 órakor a Velux EHF Bajnokok Ligájában, a B csoport 11. fordulójában a dán KIF Kolding Kobenhavn együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A csapat, a szurkolók gőzerővel készülnek a meccsre.

Két győzelemmel kezdtük az évet a K&H férfi kézilabdaligában, mindkét találkozó a kötelező házi feladat kategóriába tartozott. Ami lényeges, és talán a legfontosabb, hogy mindenki rendben van, egyedül Balogh Zsolt nem játszhat még.

Nem kell izgulni Ilyés Ferenc állapota miatt sem, kisebb hátsérüléssel bajlódott a balátlövőnk a keddi, Balmazújváros elleni hazai meccsen, ezért pihent, de vasárnap már ott lesz a társakkal, és küzd a Kolding ellen a szegedi sikerért. 

Kapitányunk, Zubai Szabolcs öt gólt rámolt be a szegedi bajnokin, és természetesen ő is nagyon várja már a BL-meccset, aminek mindig különleges varázsa van. Zubai Szabi eddig 114 gólt szerzett szegedi színekben a Bajnokok Ligájában, vele beszélgettünk a magyar bajnoki után.

– Vasárnap és kedden is játszottunk, és közben még hétfő este is edzettünk, így pörgős kis napok voltak ezek számunkra, de nagyon kellett ez a két meccs a Kolding elleni BL-összecsapás előtt. Régen voltunk együtt, a játék nekem tetszett a Vác és a Balmazújváros ellen is, a befejezésekben akadtak pontatlanságok, talán csak ez volt a hiba. Maga az iram, a játék menete jó volt, és az említett hibát még mindig a legkönnyebb kijavítani, ígérem, erre, rápakolunk még egy lapáttal, és akkor nem lesz gond a dánok ellen.

A Kolding a csoportban az utolsó helyen áll. A dánok eddig 2 pontot gyűjtöttek, hazai pályán a macedón Vardart verték meg. Egy biztos: hiába állnak a tabella végén, nagy csatára számíthat mindenki.

– Óriási luxus lenne lebecsülni a dánokat, nekünk nagyon fontos meccs következik, nyernünk kell, és nyerünk is, ez nem lehet kérdés!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2016.02.10.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR