Fero Sulc újból Szegeden!

Vissza
Fero Sulc újból Szegeden!

Csapatunk kedden még a Balmazújváros ellen játszik hazai pályán (18 óra) a K&H igában, majd vasárnap a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a dán Koldingot fogadja. Az év első BL-meccsére klubunk meghívta Fero Sulcot és családját, akik velünk együtt szurkolnak ma

Két éve nem találkoztunk vele, Fero Sulccal, a MOL-Pick Szeegd férfi kézilabdacsapatának legeredményesebb BL-gólvágójával. Egykori játékosunk 205 gólt szerzett szeretett klubjában, így ő vezeti a ranglistát.

Hetekkel ezelőtt felvettük a kapcsolatot a Sulc családdal, és meghívtuk őket a MOL-Pick Szeged-KIF Kolding Kobenhavn hazai BL-meccsre. Feróék jönnek, itt lesz felesége, Michaela és kisfiúk Mateo. A meccs előtt majd a MOL-Pick Szeged szurkolói találkozhatnak a közönségkedvenc kézilabdással, aki természetesen a pályán köszönti majd a közönséget.

 

 

Közzétéve: 2016.02.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR